Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
3D-träning/ MobilitetPT jobbetTräning

Brutalt 3D- tränings benpass 

Igår träffade jag upp min kära vän Marie för att introducera henne för den fantastiska 3D-träningen på den lika fantastiska procedos mattan. Jag hade satt samnan ett mycket tufft pass som stegras hela tiden. Vi började enkelt för att bekanta henne med procedos concept mattan lite. Sen ökade vi med vikter och hopp varteftersom och nivån höjdes hela tiden. En rejäl känning i hela gluteus började kännas av, mest i medius och minimus (dvs utsidan på rumpan) av alla sidohopp som vi gjorde. 

Det som är så magiskt med den här träningen är att man uppräcker så otroligt mycket om sin egen kropp, man känner och hittar ojämnheter, obalanser, nya muskler. Man tänker till och skapar egna nya övningar att utföra. Man tränar liksom det som känns bra för stunden. MEN så finns det ju ett system att utgå ifrån, och det är inga specifika övningar som man lär sig utan ett tänk, ett tänk som utgår ifrån kroppens egna rörelseförmåga. Det krävs stor kunskap av tränaren för att utforma bra och passande övningar i de lägen som kroppen behöver det som mest i.

Jag är inte duktig på detta än, men jag är på väg att bli. Jag har bara gått 1 modul än så länge av 7. Jag ska gå alla, men just nu testar jag, upptäcker ochvfascinerad totalt av detta koncept och detta sätt att både tänka och träna.

Maries ord om träningen:

“Det var ju så roligt och tiden ficka å snabbt, vill bara fortsätta” Asbra träning! Å hon vilke genast ses snart igen för nästa pass med mig.

Här några få videoklipp från träningen igår.

Idag har jag brutal träningsvärk i benen men mest rumpan, love it!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons