Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Entreprenörskap

En lunch som blev början på ett nytt företag

Idag träffade jag en gammal kär vän som jag typ inte sett på 1 år. Vi sågs över en luch och tog en snabb update på vad som hänt i våra liv. Å oj oj det är mycket som händer på 1 år.

Hon är idag anställd men har planer på att starta ett nytt företag. Vi pratade mycket om detta företag. Jag berättade om mina framtidsplaner och då insåg vi ju att vi ju har nytta av varandra på massa olika sätt. Så nu ska jag bli kund i hennes nya företag och vi har  även på 1 timmes (som egentligen blev 2 timmar) satt ramarna för vårt gemensamma bolag. Yes vi startar ett bolag ihop som våra egna bolag kan dra nytta av. Magiskt möte och energin på topp!

Ok jag avskyr människor som pratar i gåtor och inte berättar vad som är på G, men jag kan inte just nu berätta vad det ska bli av vårt företag just för att det inte är startat juridiskt än (har dock redan hittat på företagsnamnet och köpt domänet) Min poäng här är att det var otroligt oväntat att vi skulle skapa dessa planer nu idag. Men jag tror ju att saker kommer till en som är menat att komma till en och man ser dessa möjligheter om man är öppen för det. Open mind!

Så nästa vecka ses vi igen och spånar vidare på allt. 

Hej på er från en riktigt glad och förväntansfull tjej!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons