Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
TräningUncategorized

Träningspass utomhus

Är det inte helt underbart nu när sommaren är här och det då inte finns några ursäkter kvar för att inte träna. ALLA kan träna utomhus, och ingen kan gnälla på vädret. Inte ens när det regnar kan man gnälla, för det är superskönt att träna ute när det regnar, det är ju varmt ändå. Samt att det finns nog inget som slår känslan av att ha genomfört ett träningspass efteråt när man har tränat ute i regnet. Den belöningen och det beröm som man ger sig själv kommer man att leva på länge. Så nästa gång det regnar, på med träningskläderna och ut och spring.

Det är just det här med att gå utanför sin comfortzon för att få resultat, det är där det händer, och för de allra flesta av oss så är just regn och att vara ute vid regn ett alldeles ypperligt tillfälle till att enkelt gå utanför sin comfortzon. Try it you will like it 🙂

Här är ett träningspass som du kan träna utomhus i vilket väder som helst. Du behöver:

-ett par träningsskor, en bänk/pall eller liknande, en raksträcka på 100 m. Det är allt!

Starta med lite uppvärmning som att gå en promenad på 10 minuter, sen kan du rulla runt armarna i en cirkel, så att axellederna kommer igång, böj dig ner till huksittande ett par gånger så att höft, knä och fotled blir mjukare, du kan försiktigt sedan småjogga på stället, göra några höga knän och luftboxas lite.

Träningsprogrammet:

Starta vid en bänk och gör följande övningar i följd utan vila. Du gör 1 varv sedan vilar du 1 min och upprepar så många gånger som du orkar, men minst 3 varv.

-Dips

-Armhävningar

-Gå upp och ned på bänken

-Burpees

-Utfallssteg

-Spring 100 m så snabbt du kan, gå tillbaka

Vila

Du gör varje övning 10, 15 el 20 repetioner beroende på vilken träningsnivå du är på

LYCKA TILL och glöm alla ursäkter nu, se till att träna/röra på dig minst 3 gånger i veckan nu i sommar!

 

Armhävning
Armhävning
Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons