Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Jaha då var man där då, den berömda platån. Jag tränar å tränar, äter och äter men utvecklingen går sakta nu. Grymt irriterande. Jag kan erkänna att jag slarvar då med cardion, får det inte riktigt att fungera i rutinen.
Av flera anledningar egentligen
1. Jag är för bekväm, just Face it!
2. Jag får inte tiden att räcka till
3. Dåliga ursäkter
4. Bara dum
Så nu drar jag igång med en 40-45 minuters morgonpromenad igen. Känns lättare att få till en rutin varje morgon, även om det är tidiga morgnar som gäller. Klockan ringer 5:30.
Samt att jag skall beställa lite Ripped Fuel och testa med det ett tag.
Så får vi se om jag lyckas ta kroppen till nästa nivå och få till lite synliga resultat inom kort.
Hejja på nu, jag behöver Verkligen en push nu. Längtar efter en synlig förändring för att få ny kraft att köra på ännu hårdare. Det är tungt nu ska jag ju erkänna.

Det är verkligen ingen enkel uppgift att bygga muskler som tjej. Jäklars vad jobb, slit, planering, svett, frustration, vilja, tålamod och målmedvetenhet det krävs. För det tar tiiiiiiiiiid. Så tur som fan att det är kul.
Jaguar bestämt mig upp låtit ess scen ska jag, hoppas att jag hinner till nästa år, annars får det ta ett år till. Har inget att vinna på att skynda för fort.

Hejja Hejja mig, ladda ladda,pepp,pepp

He på er

Annons

Inga kommentarer

  1. Håller med dig där – inget lätt för oss tjejer att bygga muskler. Det gäller att vara riktigt envis speciellt när tiden ibland tryter. Har du kört på samma träningsupplägg ett tag nu? Jag har precis vilat i 9 dagar (kände att något skit var på gång) och så började jag igår med ett helt nytt träningsupplägg så nu ska det bli riktigt intressant att se hur kroppen svararar. Det gäller att överraska (chocka) den emellanåt för att utvecklas.

    Kör hårt nu!!!

    1. Tack för din pepp 🙂 jag skiftar träningsupplägg varje månad. Nu kör jag förbräning mixat med tungt i gympassen. Då kör jag mycket superset och triset. Samt att jag promenerar varje morgon. Borde ge sig nu bara orka hålla fokus hela vägen. Låta det ta tid!!!

Lämna en kommentar

Annons
Annons