Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
FamiljenOkategoriserade

Allt blir vad man gör det till

Idag när jag var ute i skogen då blev jag jagad av vilda björnar. Det var snudd på att jag kom tillbaka till huset levande faktiskt.

Eller….

Idag när jag var ute i skogen så hittade jag ett hål i marken som jag trillade ner i och kom till Alice i Underlandet.

Eller….

Jag har blivit konverterad av skogsmulle och har numer flyttat ut i skogen. Håller just nu på att sätta ihop min egen sovplats bakom den 236:e tallen där borta.

Med frisk luft och fantasi kommer man långt. Idag gick jag, Jocke och Charlie ut i skogen för en promenad. Vi bor mitt i skogen och har lyxen att bara gå rakt ut så är vi liksom där mitt i skogen. En plats som ger ett enormt lugn och samtidigt så mycket kreativitet. Det är som att kliva in i en annan värld. En värld där allt kan hända, där fantasin och kreativiteten flödar friskt. Ett träd blir allt från ett rymdskepp till en arg Björn till ett slott. En sten blir ett glödande klot, en diamant som är världens största eller en hemlig knapp som man kan trycka på för att komma in i en annan värld.

Eller så hör man konstiga ljud som vind och knak. Vips så skenar fantasin och man börjar tro att vampyrer, Dracula eller Frankensteins monster ska dyka upp där bakom trädet (Yes vi har precis sett klart Penny Dreadfull serien och har fastnat i den världen lite grann) Eftersom vi var i skogen med Charlie så kände vi att just den leken med vampyrer kanske inte var så lämplig att spåna vidare på så vi kom snabbt tillbaka i verkligheten igen.

Charlie plockade en massa kottar, mossa, stenar och Ljung. Som nu ligger så fint i en plastbunke i hennes rum. Tror helt klart att hon har talang för att bli en världskänd inredningsdesigner. (Nooooot!)

Sammanfattning Allt blir vad man gör det till. Man kan gå ut i skogen å ha förbannat tråkigt eller så kan man ha det alldeles magiskt. Å att efteråt, som vi gjorde komma in i värmen och dricka varm choklad, är nog världsklass. Himmelskt och en alldeles fantastisk söndag.

Tags : familjutomhus
Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons