Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Idag börjar jag på mitt nya gym OPTIMAL FYSIK på gjörwellsgatan 12, Kungsholmen. Jag kommer att vara kvar på Delta Gym men mestadels av tiden kommer jag nu att träna mina klienter hos Optimal Fysik.

I samband med det så kommer jag även att kunna erbjuda en väldigt efterlängtad tjänst av många av er, nämligen PT small group. Och första starten är redan nu på onsdag dvs 6/9. Det finns bara 2 st platser kvar så skynda att knipa en plats om du är intresserad. (Hur du anmäler dig ser du längst ner i detta inlägg)

PT small group:

Tillsammans med 4 andra personer (max antal är 5 st deltagare) tränas du i en grupp som coachas av en personlig tränare under 4 veckor i taget med träning 2 ggr per vecka. Du får bra pepp och motivation och grupp/teamkänslan. Samtidigt som du får expertisen och den professionella vägledning som en PT kan erbjuda. Här får du även förmånligare pris jämfört med att träna själv med en PT.

Fokus på träningen är funktionell träning där vi bygger styrka, rörlighet, explosivitet och smidighet samt kroppskontroll. Vi kommer att jobba mycket med 3D-träning.

-3D-träning är en metod för att skapa rörelse i flera av kroppens olika rörelseplan. Metoden används för att aktivera musklerna, stimulera fascian, och låta leder och ligament röra sig på ett funktionellt sätt för att optimera samt skapa en hållbar smärtfri kropp.

Betalning sker i via faktura vid kursstart. För uteblivna träningspass utbetalas ingen ersättning. Vid mindre än 3 deltagare anmälda förbehåller sig PTkonsulterna sig rätten att boka av gruppen fram till 3 dagar innan första träningstillfälle.

(Det tillkommer kostnad för entre och nyttjande av gymmet på Optimal Fysik på 100 kr per gång alt köp ett 10 klippkort för 795kr)

3d-träning, 3d-funktion

Anmälan sker till mille@ptkonsulterna.se el mobil 0768-554445

Kostnad 2495 kr Då ingår även ett personligt träningsprogram att träna själv hemma eller på gym som du önskar (värde 895kr)

DATUM:
6/9-30/9
Dagar: Onsdagar kl 19:30-20:30 och Lördagar kl 10-11
För vem?:
Alla kan delta. Din PT anpassar övningar efter din förmåga oavsett om du är helt otränad, motionär eller atlet.
Vart?:
Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons