Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kost

Proteinpulver Rödbeta

Det finns en del vegetabiliskt proteinpulver på marknaden och tyvärr smakar de alla inte så aptitligt. Men Isikost har ett helt vegetabiliskt och naturligt proteinpulver med smak av rödbeta och dessutom är det helt fritt från både socker och sötningsmedel.

Det innehåller: Ärtprotein, rödbeta, ingefära, svartpeppar BARA! Är inte det helt fantastiskt?

Jag rekommenderar alltid att man äter mat framför proteinpulver. Då jag tycker att man ska lära sig att äta ordentligt med mat snarare än att dricka sina kalorier.

Men när jag nu har hittat ett proteinpulver som bara innehåller rena råvaror så är det ett alldeles utomordentligt mellanmål efter träning eller när man är på språng, som jag starkt kan rekommendera alla. Att få i sig så mycket vegetabiliskt protein (23 g) i en portion är toppenbra.

Jag är inte vegetarian då jag tränar hårt och behöver få i mig mycket protein. Jag älskar dessutom både kött, kyckling, fisk, ägg och skaldjur ja allt som är protein helt enkelt. Men jag gillar produkter som har bra rena innehåll utan en massa onödiga tillsatser i.
Hur smakar det då?

Det smakar rödbeta med bra balans av ingefära med lite eftersmak av svartpeppar. Det smakar faktiskt väldigt gott men man behöver vara beredd på dessa smaker så man inte tror sig dricka en söt jordgubbs proteindrink om ni förstår vad jag menar 😊

Jag tycker absolut att du ska prova!

Läs mer och handla på Isikost.se och om du använder koden “Mille10” så får du 10% rabatt på HELA sortimentet. Å vet du mer? Det är fri frakt 👍🏼👍🏼👍🏼

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons