Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
FormkollOkategorieratPT jobbetTräning

12 veckors hård träning före och efter

Jag har tränat Jessica i 12 veckor nu. Målet var att få Jessica i hennes livs form.

Hon var helt normalviktig från början så det var inte frågan om att gå ner i vikt utan att bygga muskler och tighta till kroppen.

Jessica har tränat med mig 1 dag per vecka sen har hon tränat själv 4-5 ggr i gymmet. Hon har gått promenader och sprungit intervaller regelbundet alla dessa 12 veckor. Hon har ätit mycket mat med högt proteinintag. Maten har varit näringsrik och hon har haft förbud att äta både socker samt dricka alkohol.

Mitt främsta mål var att lära Jessica att träna ordentligt, att ta i i gymmet, att hela tiden träna utanför sin comfortzon. Jag ville även lära henne hur hon kan må med bra mat i kroppen, och få henne att lära känna sin egen kropp och vad den är kapabel till.

Jessicas egna ord:

“Jag är stark. Stark i kropp och psyke. Det har förändrat mig, inte bara att min röv blivit tajtare, mina ben starkare och min midja smalare. Det har förändrat mitt sätt att tänka, mitt förhållande till alkohol och socker och inte minst min kropp och hur jag mår. Jag har nu för tiden gått igenom dagarna full med energi och hamnar i princip aldrig i matkoma eller känner att jag är så trött att jag inte orkar jobba, träna, springa, hämta barn, städa eller tvätta. Under dessa 12 veckor har jag märkt att jag vecka för vecka mår bättre och bättre.”

Läs hennes blogg för hela sammanfattningen här

Styrkemässigt så har vi lyckats jobba upp vikterna i rask takt. Ex är benpressen där vi startade på 90 kg men avslutade efter 12 veckor på 200 kg. Ett monster har hon blivit!

Jag gjorde en hälsoprofil på Jessica i början samt samma test igen efter 12 veckor. Hennes hälsopoäng har gått från 161 till 62. Så hälsomässigt lever hon nu hälsosamt. Att minska med 100 poäng är beundransvärt. Detta test är baserat på att svara på olika frågor inom olika områden som kost, stress, sömn, energi, magen, smärta m.m  så det handlar om Jessicas mående i olika delar.

Viktmässigt är det -3 kg i skillnad.

Men vikten i säg säger ingenting, utan det är sammansättningen av muskler och fett som är betydelsefull.

Fett har hon tappat hela -5,5kg och så har hon ökat 1 kg med muskler. Vilket är helt enastående resultat! Som kvinna kan man bygga Max 4kg muskler på 1 år, så hon har verkligen legat i och jobbat hårt. Så hårt som det bara går. 

Hela 26 cm är borta från hennes kropp! Det är många cm som har jobbats bort.

Med största tappet på ryggen (ovanför bröstet) där har hon tappat -10 cm, låren har hon tappat -6cm, midjan -6cm och rumpan -4cm. Biceps och vad har hon samma.

Nedan bilder (från vänster v1, v6,v12)

Jag är otroligt nöjd, stolt, tacksam och glad över att ha varit delaktig i denna resan. Mest glad är jag för att Jessica har upptäckt hur man kan må, hur man kan träna och vilka resultat man får av en bra och tydlig plan. Mycket mycket bra jobbat!!! Du är så jäkla grym!

Det är många som har inspirerats av Jessicas arbete och många som hängt med henne och själva har lagt in en bättre kontroll på kost och träning. Vilket är fantastiskt. Älskar att Jessica har inspirerat så många omkring sig. Ni är även många som har hört av sig till mig och vill göra samma resa. Vilket är fantastiskt roligt! Jag kommer att göra samma resa igen med en ny PT klient med start i Januari/februari. Om du är intresserad av att vara den personen som får extra press på dig att utvecklas genom att frontas varje vecka med hur du tränar/äter här på bloggen, så hör av dig. Jag vill att du har en plan på att komma i toppform på 12 veckor. (Pris från 9000kr uppåt beror på hur många timmar du vill träna med mig, minst 12 st)

//Mille

www.ptkonsulterna.se


Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons