Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratOkategoriserade

Semester utan barn -LYX!

Jag och Jocke är i Spanien och hälsar på våra vänner ett par dagar och förlänger vår vistelse ytterligare några dagar för att vara själva bara jag och Jocke! Barnen har vi lämnat hemma i Sverige. Altså vilket lyx!

Vi kom igår vid 14 tiden och som vanligt när vi reser så är det ingen som planerar eller strukturerar saker rätt.

Vi var sist på planet, så sena på planer så planer börjar redan åka innnan vi ens har hunnit sätta oss, nåväl vi hann! När vi kom fram så till flygplatsen så skulle vi Hämta ut vår hyrbil. Men den hade vi tydligen bokat till kl 12 på natten istället för 12 på dagen, så bokningen hade blivit avbokad. Men som tur är så kunde vi boka på plats och såldes då betala igen för samma hyrbil och till trippen taxa. Men det var bara betala och inse att vi borde lära oss att ha koll på saker och ting.

Sen åkte vi iväg och babblade så mycket så vi inser efter 30 min att vi åkt åt heeeeeelt fel håll. Så bara vända om och åka tillbaka. Sen åker vi mot rätt håll och Jocke guidar mig av vägen och säger efter ett tag “nu känner du igen dig va?”

Jag tittar på Jocke och undrar vad han menar. 

-Vi är framme, säger han. 

Äääää…. nä det är vi ju inte. Jo enligt kartan så är vi framme nu.

Ok, vi är 30 min bort från det rätta stället så fail igen. Tänk att det alltid blir så här när vi reser, vi kör bara utan att tänka efter. Ha ha. Men vi får ju alltid bra storys och det löser sig alltid.

Väl framme 1, 5 timme för sent så äter vi en god lunch och tar en promenad längs med stranden.


Idag åkte jag och Linda och körde ett Crossfit pass hos Crossfit Albir direkt på morgonen. Ett brutalt pass där vi gjorde ungefär 1000 miljoner Burpees.Efteråt åt vi en fantastisk lunch med en magisk vy och sangria till det. Hur härligt är det inte att sitta i tisha och sippra på sa fria precis vid havet med underbara vänner, min största kärlek, inga barn och gasande sol med blå himmel och temperatur på 21 grader i början av december. På riktigt vad härligt det är!


Sen tog vi en promenad upp till fyren. En otroligt vacker natur.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons