Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
TräningUncategorized

Löpning vid Hudsonfloden-New York

När jag reser så tränar jag lika mycket som när jag är hemma. Det är min livsstil så jag tränar vart jag än är.

Oftast så väljer jag hotell som har gym så att jag alltid har närhet till träningen. Jag har gym här på hotellet nu också men det är minimalt,

Jag har alltid möjlighet att bara gå ut och träna ute, Nu har jag varje morgon tagit en joggingrunda längs med Hudsonfloden. Det är magiskt, jag som annars inte är ett stort fan till att springa själv. Det är alldeles för tråkigt tycker jag. Men här att få springa längs med Hudsonfloden och blicka fram mot Frihetsgudinnan och hela Manhattan och att blicka upp på min vänstra sida och ha Empire State Building där…. Det är magiskt. En känsla och ett minne som jag kommer att leva på länge. Kan inte annat än beskriva det som mäktigt. Om jag bodde här skulle jag kunna börja älska löpning, just nu älskar jag att springa i New York!

Så jag fokuserar på detta just nu, jag älskar att go with the flow och göra det jag gillar absolut mest och bäst. Just nu är att springa så mycket roligare än att gymma (samt att jag lever fortfarande på min kyrkliga gymupplevelse som jag hade i början av veckan)

 

Det jag älskar med att springa här längs med floden är att det är lugnt och kaotiskt på samma gång.

På ena sidan är det lugnt och fridfullt och på andra sidan är det en kaotisk morgon rusningstrafik. Man måste stoppa tusentals bilar för att komma över gatan. Sen när man väl kommer över vägen så är det först en körbana för cyklister som är på väg downtown, sen en till körbana som är på väg uptown. Sen kommer löpbanan och närmast floden går gångbanan. Bara denna uppställning är ju fantastisk.

 

Jag springer först downtown och springer till “Uptown Funk” med Mark Ronson. Hela jag fylls av lycka, tiden stannar och jag bara tar in allt, älskar känslan, älskar det jag ser, älskar doften av havet blandat med avgaserna från bilarna. Älskar att springa och ge ett leende till möta de löpare och att få ett leende tillbaka.

 

BARA ÄLSKAR allt just nu!

Löpning längs Hudsonfloden och jag pekar på Frihetsgudinnan
Löpning längs Hudsonfloden och jag pekar på Frihetsgudinnanimage image image image image
Annons

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons