Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uncategorized

Wholefoodsmarket

Jag försöker att välja och planera så att jag äter bra mat även när jag reser. I New York är det nästan alltid svårt över huvud taget att få bord på bra middagsställen så det krävs lite planering i förväg. På de bästa restaurangerna måste man till och med boka bord mer än 1 månad i förväg.

Jag kommer att återkomma med ett inlägg där jag berättar mer i detalj alla ställen vi har besökt, ett inlägg med länkar och allt.
Jag älskar att äta på ställen där man kan välja sin egen mat så att jag vet att jag får precis det jag vill ha och mestadels proteiner 😊 Då är verkligen Wholefoodsmarket ett toppenställe. Det är som en delihall kombinerat med mataffär och hälsokostaffär.


image

image

image

image

image

Om jag äter på en vanlig restaurang så beställer jag alltid kött (kyckling el fisk) med bara sallad. Det är något som finns på alla restauranger och som det alltid går att beställa. Men såklart att jag äter onyttigt ibland, men jag lever efter 80/20 regeln. Dvs 80% av allt jag äter är nyttigt och hälsosamt med bra näring sen är 20% mindre nyttigt men himlans gott !

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons