Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratOkategoriseradePT jobbet

Filminspelning – Naturbegåvning framför kameran

Igår spenderade jag en heldag i en fotostudio för att spela in träningsvideos inför ett stort samarbete som jag kommer att ha tillsammans med Shapelink med start i Januari.

En ny coachingtjänst för PT online kommer att lanseras och det är jag som kommer att vara modellen som visar alla övningarna. Det är också jag med avsändare av PT konsulterna som kommer att sätta samman en hel drös med träningsprogram som ni sen kan köpa både för hemmaträning och träning på gym. Detta ska lanseras och förhoppningsvis blir det den självklara platsen man vänder sig till när man vill komma åt bra och tydliga träningsprogram. 


Det kändes ju otroligt konstigt att stå framför en videokamera och visa övningar i lugnt och pedagogiskt tempo. Jag har aldrig stått framför en videokamera på detta vis tidigare. Massa lampor och ögon som lyser på en. Men det tog kanske 15 min sen gick det av bara farten. Vi hann med att filma sjuuukt mycket och det flöt på i ett rasande tempo. Otroligt roligt. Fotografen och projektledaren var mycket entusiastisk och nöjd med mig. Han har fler jobb på gång till mig. Så jag kommer göra fler fota och videupodrag framöver. Jag är tydligen en sån naturbegåvning framför kameran. Ha ha! Se vad man lär sig. På torsdag är det ännu en filminspelningsdag fast i gym miljö denna gång.

Kläderna som jag har på mig är i färg Bordeaux rött från Björn Borg och deras senaste kollektion som jag bara älskar. Kolla in den hos Björn Borg. Riktigt snygg design med bra passform och fantastiska detaljer.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons