Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Diet

Min dunderkur, min hemlighet till bättre liv…

Jag skrev ju igår om mitt problem med stress och hur kroppen dragit på sig vätska.

Jag jobbar nu stenhårt för att komma åt problemet och försöker förstå min kropp. Försöker analysera vad jag gjort annorlunda som kan ha hjälpt till att påverka kroppen i fel riktning. Maten har ju i princip varit detsamma i 15 veckor.
Den enda skillnaden nu för typ 3 veckor sedan är att kolhydraterna har minskat mer och mer. Nu äter jag bara kyckling och sallad 4 ggr per dag och har gjort det i 2 veckor.
Ok, jag har kommit på att jag har börjat äta mkt surkål och saltgurka. Så det har jag tagit bort. Svullnaden i magen gick ner.
Men detta tillstånd förvirrade mig lite grann då surkål annars är bra att äta då det innehåller probiotika som gör gott för magen.
MEN då kroppen är i ett svältläge och stressläge så måste detta ha slagit för hårt mot min mage.

Sen när jag har rannsakat mig själv så kom jag på att jag alltid varje dag har intagit någon form av superfood. Jag är ett stort fan av superfoods. Bästa är korngräspulver, maca och chlorella. Men jag upphörde helt med detta för 2 veckor sedan. Då den strikta delen av dieten kopplades på. Ville ta bort så mkt som möjligt för att toppa formen så mycket som möjligt.

Jag tar annars mina superfoods vid olika tillfällen och olika perioder. Inte alla samtidigt såklart. Lite beroende på vad för boost jag behöver.

IMG_5515.PNG

Jag är ett sånt stort fan av superfoods så jag är såklart även återförsäljare av de bästa märkena som jag tycker just nu Renée Voltaire och Go For Life, kika in i min webshop http://strongliving.tictail.com

Men jag beslutade mig för att min kropp saknar och behöver en boost just nu så jag har nu dragit igång en kur med Green Detox och maca samtidigt. Tänkte preppa kroppen i 3-4 dagar.
Å vet ni, jag känner redan skillnad efter 2 dagar. Betydligt mer energi, mer ork, mer klartänkt, mer fokuserad, mer glad och mindre svullen. En bättre människa på alla sätt och vis.
Vikten imorse var på 48,5 kg (för 10 dagar sen var den på 49,6) 14 dagar sen 48,2.

IMG_5468.JPG

I love my superfoods!

Det är min lilla hemlighet till varför jag orkar prestera, till varför jag orkar vara glad, till varför jag har den energi jag har, till varför jag alltid ser det positiva. Det är för att jag mår bra ända in i själen.

Alla borde äta någon form av superfood varje dag.

Kika in i min webshop innan du lämnar denna sida för att välja just din favorit.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons