Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
DietTräningVisdomsord - Ordspråk- Motivation

Sista preppet inför avfärd mot Lund och Decembercupen

Just nu sitter jag i bilen på väg mot Lund. Min man Jocke kör och jag sitter bredvid och reflekterar och sakta börjar allt sjunka in och jag landar i känslan att jag faktiskt är på väg nu.
Det här med att tävla i Body Fitness har ju varit en evighetslång resa för mig.
När jag var 18 år så tränade jag för att tävla, men jag hittade ut i partylivet istället och sen träffade jag min man och vi fick barn och allt rullade på.
MEN år 2011 så jobbade jag så otroligt mycket och höll på att gå in i väggen. Jag bestämde mig då för att jag var tvungen att hitta ett annat fokus än bara jobb. Så jag bestämde mig för att ta tag i min gamla Body Fitness dröm. Så jag anlitade en PT och började återigen att träna för att tävla i Body Fitness.
Körde på i 1 år, det gick bra och jag byggde massor av muskler. Det var äntligen dags för att börja skala bort lite fett för att se hur kroppen såg ut. Men jag hann aldrig påbörja en diet då jag blev gravid.
Januari 2013 föddes vår underbara efterlängtade dotter. I juni 2012 så åkte vi till Thailand i 6 månader.

Sen i Januari 2014 har jag kört stenhårt med fokus på att tävla nu på Decembercupen och Luciapokalen nästa helg. Jag har haft den bästa tänkbara coachen, Maria Eriksson.

Å nu är vi på väg, imorgon når jag ett mål som jag har haft i….
-Ja, nästan 18 år, Herrejösses!

Släpp aldrig drömmen, det går att ta tag i den och påbörja resan till den igen. Det gäller bara att ta första steget och sedan är det bara att fortsätta mot målet. För en dag står du där och har tagit dig hela vägen.
För mig tog det 18 åt, men jag gjorde det!

Matlådorna är preppade och packade, all annan packning är med. Jag är redo och laddad som bara den.
Jag känner glädje och stolthet!

Imorgon är det showtime!

IMG_5645.JPG

IMG_5644.JPG

IMG_5632.JPG

Håret, naglarna och bikinin är klar

IMG_5490.JPG

IMG_5495.JPG

IMG_5588.JPG

IMG_5591.JPG

IMG_5622.JPG

IMG_5623.JPG

IMG_5614.JPG

Nu ska jag ladda mentalt och vila så mycket som möjligt.

Jag ÄR REDO
MY TIME TO SHINE

Annons

Inga kommentarer

  1. Hej!har gått ner massor och bygger muskler sakta men säkert men vill ha hjälp!va kostar det att ha dig som pt ?:D kram från en trebarnsmamma 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons