Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

Temträff MM Sports

I lördags så var det en liten mini spontan Team träff med MM Sports i gymmet. Vi träffades några stycken för att träna och posera tillsammans.

Vi samlades och sedan delades vi upp och körde det vi själva ville i gymmet. Ett stort gäng skulle köra Chins, och jag funderade ett tag på hur jag skulle göra. Jag körde ju ett hårt ryggpass på fredag morgon med Coach Maria. Träningsvärken kändes redan av ordentligt. Men sen tänkte jag att herreguu här står jag med de bästa Chins Atleterna i Sverige. Och vilket privilegium att få möjlighet att coachas av de bästa. Så jag satte igång.

GRYMT! Jag lärde mig så mycket. Fick både lära mig och känna på att små små vinklar och spänningar hit och dit gör en sån enorm skillnad.

Jag som alltid har haft problem med att göra chins. Har aldrig fått till det, har aldrig fått kläm på det. Känt mig svag och värdelös. Så jag slutade faktisk helt att tänka på chins och uteslöt det ur min träning. Men nu har jag fått bra hjälp och vet hur man jobbar med rätt teknik. Styrkan har jag ju så nu är det bara att köra på. Man blir bra på det man övar på 🙂

Sen är det ju så oerhört kul och en fantastisk känsla att hitta/känna när man äntligen får till det med kroppen.

Jag har köpt gummiband, så nu ska jag nöta på med chinsen. Funderar på att sätta ett mål. Att klara av 10 st Chins utan band, men till när? Tänker att det får bli nästa mål efter Body Fitness tävlingarna. En sak i taget ett mål i taget. Första målet Decembercupen 22/11, 2 a målet Luciapokalen 29/11. Så kör vi 3e målet att köra 10 chins till den 15 Januari.

Ja, där har vi det. 10 st chins skall jag klara till den 15/1.

Jag blev så till mig av all bra lärdom jag fick av atleterna i gymmet så jag missade helt att ta bra bilder. Men min härliga duktiga teammate Danijella Hodges tog en hel del foton, så jag har lånat hennes Instagrambilder. Hennes blogg är för övrigt underbar att följa, ta en titt här

 

IMG_3883.JPG

IMG_3884.JPG

IMG_3886.PNG

IMG_3885.PNG

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons