Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Diet

Det börjar kännas nu

Har lite för mycket just nu. Väldigt nära bristningsgränsen. Igår så pratade folk med mig men jag hörde inte vad de sa, orden fastnade inte. Jag är yr, andas högt högt upp i bröstet. Pulsen är hög och stressen har tagit en enorm plats i min kropp.

Jag är väl medveten om detta, jag känner igen signalerna och jag lyssnar på dem. Försöker ta djupa andetag, försöker slappna av, försöker även att bara göra 1 sak i taget. Men det går sådär. Har satt helgen som 2 dagar att koppla av, att varva ner, att bara vara.

IMG_3857.PNG

Jag har mkt att göra på jobbet, letar nya produkter till min webshop och uppdaterar den. Kör PT med några klienter, coachar några gällande kostråd, skapar recept och bygger kostprogram för ett nytt samarbete som jag återkommer med strax, kör just nu 4 st gruppträningspass utomhus
3 st Mammaträning med Xtremefit Mamma
1 st tillsammans med Lorna Jane klädmärke (mitt absoluta favoritmärke just nu) https://m.facebook.com/lornajanesweden
www.lornajane.se

IMG_3859-0.PNG

Utöver detta så ska jag träna 2 ggr per dag, fixa och väga maten, planera in och se till att ha mat, mellanmål, rätt träningskläder, rätt material för att sköta alla jobb och uppdrag.
Vara en bra mamma, fru och vän.

Energin börjar ta slut. Jag går på diet så jag har ett kaloriunderskott så maten jag får i mig räcker inte riktigt till att ha fokus på allt på ett tipptopp sätt. Det är bara att inse och försöka att trappa ned. Hushålla med energin.
Att trappa ned på träningen är inte ett alternativ. 10 veckor kvar!
Håll fokus, se målet och njut av resan!
Välj rätt tankar nu. Jag får börja kämpa lite hårdare för att välja bort de negativa tankarna som “det är så mkt” “det är så tungt” “skippa träningen och lägg dig i soffan och slappna av” ” ta den där mackan nu, förstå hur god den är”, m.m m.m

Jag har ett mål och vet att det inte är enkelt att ta mig dit. MEN det är det som är tjusningen, det är en enorm utmaning och prestation som ligger bakom. Har jag kämpat så här långt så är det bara att fortsätta.

Men dieten börjar verkligen att kännas nu.
Är det värt det?
ALLA GÅNGER

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons