Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Glöggmingel

I går hade vi glöggmingel hemma. 8 st vuxna och typ 8 barn var över. Det var så himlans trevligt och mysigt.

Det som uppskattades mest var kavringsnittar med parmesancreme. ALLA gillade dem. De är enkla att göra, goda att äta och snygg att titta på.

Receptet kommer från Tasteline

 

 

 

 

 

 

Jag älskar att ställa till med fest och att göra vänner nöjda och glada. Vet inte varför men det ger mig så mycket energi och lycko känslor. Bara tanken på att jag kan ge mina vänner en fin och trevlig stund och bjuda till hemma i mitt hem, den känslan är helt fantastisk, jag blir stolt över mig själv.

Nackdelen med att rådda och skapa och fixa en hel helg är att jag inte hunnit med att träna. Jag kör ju mina träningspass nu enbart på helgerna, eftersom jag inte riktigt har energin efter jobbet på vardagarna. Få se om jag pallar i veckan eller om jag väntar tills i helgen.

En annan positiv grej är tat jag var lite ledsen i lördags när jag tänkte att min man och son skulle få springa ut i snön och leka, och jag såg framför miga tt jag inte skulle komm ai några vinterkläder och därför inte kunna var aute. Men oj vad fel jag hade. Brallorna gick på, gick dock inte att knäppa men de satt kvar uppe. Så jag kunde vara ute och leka. Passade på att skotta lite också för att få lite träning 🙂

 

 

20121203-134023.jpg

20121203-134045.jpg

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons