Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
BilderOkategoriserade

Bilder på armarna

Jag träffade en vän som jag inte träffat på ett tag igår och hon brast ut:

-Vad bitig du har blivit!!!

Det kan nog vara det bästa jag hört på länge. Men är det inte konstigt att man blir glad av att höra de orden, ha ha. Jag menar hur vanligt är det att tjejer blir glada över att höra en sådan kommentar? De vanligaste en tjej blir glad av att höra är väl typ ” Vad smal du blivit, vad fint hår du fått, vilken lyster, vad fin klänning” m.m Men nej då inget kan göra mig gladare just nu än att höra någon säga just det hon sa “Vad bitig du blivit” Ha ha underbart!!! Jag är så stolt över att jag har tränat så bra faktiskt. Man börjar på att se ordentliga konturer nu över armar och axlarna.

Samt sedan jag startat med morgonpromender och förbättra kosten lite (Äter minimalt med kolhydrater och mängder med protein) så tycker jag att jag får ett helt annan tryck i musklerna när jag styrketränar. Får liksom betydligt mer kontakt och kan verkligen spänna till i slutfasen av varje övning nu sen 1 vecka tillbaka.

Jag känner att jag är PÅ GÅNG helt klart!!!!!!! Här kommer lite suddiga bildbevis ialla fall.

Ciao


Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons