.recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
Mille
Hälsa & Fitness

Jippiiiiiiii!!!

Igår bokade jag flygbiljetter till New York. Vi ska dit i sommar på semester under 3 veckor. Planen är att vi ska landa i NY, strosa omkring och shoppa lite granna. Sen ska vi ner till Florida och cruisa omkring i  2 veckor, Disneyworld, Key West, Miami, Daytona, Palm Beach, Everglades m.m

Ja och herregud vad jag ser fram emot att få hänga på alla dessa strand gym som finns. Fast det kommer säkerligen att vara alldeles för varmt så det blir kanske inomhus där det finns AC.

Men så här ser visualiserar jag varje morgon under denna resa:

Men ändå tänk er att få vara i USA, hänga på gymmen och vara lite fit. Det är ju en dröm bara det. Sen kommer jag ju inte att vara deffad och fin, men nog kommer jag ha ordnat med synliga konturer tills dess. V 29 drar vi.

När vi är i New York så ska vi besöka Reebok Sports Club, min PT har sagt att det är ett måste, gigantiskt stort träningscenter med klättervägg och 5 våningar högt med ett helt gym på varje våning samt även en hel idrottshall. Låter ju helt gaaalet, men heeelt fantastiskt, jag har redan bestämt att vi ska dit =)

Jag å min man har en son som är 9 år, han får ju helt enkelt hänga på barn centret ett par timmar medans vi tränar. ASG, nä men där kommer han nog att ha det bra, det lär ju vara större än Ikeas barncenter.

Nä, det ska verkligen bli sååååå majsigt och så coooolt att få uppleva allt det.

Men kolla in denna filmsnutt från gymmet, samt dessa bilder:

Nu ska jag drömma vidare.

Ciao

/M

Annons

Lämna en kommentar