Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Mental TräningOkategoriseradePower Fredag

Gör 10 Jumping Jacks- Omöjligt att inte le

Wihooo äntligen fredag och det betyder Power fredag!!! (POWER FREDAG, den dag som jag ger er en uppgift för kommande vecka. En uppgift som skall hjälpa dig att må bättre, bli lyckligare och skapa glädje i ditt liv.)

Denna vecka har jag tidigare pratat om hur viktigt det är att röra på sig så då skapar jag en rörelseutmaning för dig denna vecka.

Gör 10 Jumping Jacks NU!

Ha ha det är en riktig utmaning att göra 10 Jumping Jacks precis i detta nu när du läser detta (såvida du inte kör bil men då ska du heller inte läsa bloggar) Om du har människor omkring dig så kommer de absolut få sig ett gott skratt då du plötsligt ställer dig och hoppar och klappar händerna. Ok BRA! Du gjorde dina 10 Jumping Jacks i detta nuet nu ska du fortsätta att göra minst 10 Jumping Jacks varje dag under 1 vecka. Gör dem direkt på morgonen så börjar du skapa en ny härlig tränings och morgonrutin vettja!Eller gör dem vid det tillfälle då du känner mest stress under dagen.Varför 10 Jumping Jacks?

  • Det både ser och känns knasigt och roligt att göra dem så du kommer att le förr eller senare. Och dina medmänniskor runtomkring dig kommer absolut att le och det kommer att smitta av sig.
  • När du hoppar så släpper fötterna kontakten med marken, jorden och det skapar både frihet sa t tar fram barnasinnet i dig.
  • Genom att hoppa så frigörs endorfiner som kommer att skapa både lycko-och må bra känslor. Så hoppa på!!!!
  • Du får lite vardaglig rörelse och som du kommer ihåg så “sitt mindre, rör dig mer” kommer att skapa ett mer hälsosamt liv på alla plan.
  • Därför att det är enklare än att göra 10 Burpees, så var nöjd med att det är Jumping Jacks.

Hoppa lugnt och ha en fin vecka.

Läs tidigare utmaningar i Power Fredag här och här

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons