Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Att ta hand om sig själv är viktigt!
Mitt liv just nu är ganska kaotiskt på ett positivt sätt. Framförallt pga tävlingssatsningen, men även då jag får mer och mer PT, kostrådgivnings uppdrag. Jag är just nu hälsocoach åt 2 klienter som jag peppar och coachar i princip varje dag.
Till dem pratar jag mycket om hur viktigt det är att hitta en balans med allt. En balans som funkar i deras liv. Man får lära sig att ge och ta. Prioritera och ta reda på vad som egentligen betyder något och varför man vill eller inte vill vissa saker i ens liv.
Alla är vi olika och alla har vi olika mål och viljor. Det är lätt i dagens samhälle att ryckas med och tro sig veta vad man har för viljor.

IMG_4282.PNG

För mig är familjen viktigast. Att vi ska ha roligt och må bra här. Jag älskar min familj och vi har verkligen insett detta år att bara vi har varandra nära så är allt bra. Att vi får vara tillsammans och att vi får vara friska, det är viktigt i mitt liv.

IMG_3861.PNG

IMG_3860.PNG

Men även att ta hand om min hårt tränade kropp är viktigt. Den måste även kunna fungera funktionellt för att hålla, för att orka, för att utvecklas.
Så jag går regelbundet hos en naprapat, och inte vilken naprapat som helst utan till världens bästa naprapat. Hon kan min kropp nu utan och innan och hon vet hur hon ska behandla den så att den ska fungera optimalt.
MARIE finns på värmdö och jag rekommenderar alla att gå dit. Se hennes kontaktuppgifter längst ner i högra hörnet på bloggen. BÄST är hon.

IMG_4098.JPG

Men en annan viktig sak är att spendera tid med vänner som betyder mycket för mig. Att ha vänner som bryr sig och bara vet när det är dags för dem att skämma bort en. Det är helt fantastiskt!
Ida är en sån vän som idag bjöd hem mig på lunch hemma hos henne. Hon frågar vänligt och bestämt vad jag kan äta och inte och så ordnar hon det.

Det var så fint ordnat så jag blev så rörd. Hon bara kände på sig att jag behövde tas hand om. Hon skickade till och med med mig en färskpressad grön juice med orden.
“Du behöver denna energin senare under dagen”
Jag lämnade hennes bostad med en sådan energiboost att jag tror att det kommer att hålla i sig i 1 månad.
Men hon sa att jag behöver tas om hand mer, så hon bokade in mig om 2 veckor igen.

IMG_4280.JPG

Jag uppskattar detta enormt mycket och det får mig att inse att vi alla kan lära oss av detta. Att vi alla kan göra något för att göra någons dag.
Så bestäm dig nu för vad DU ska göra för något för att lyfta en person som betyder något för dig imorgon?
Eller vem i sin omgivning behöver lite extra kärlek just nu?
Skicka ett meddelande om att du tänker på denna person, eller bjud hem den personen på en lunch. Det är omtanken som räknas här. Skicka en omtanke till flera personer vett ja!

Jag är extremt tacksam för IDAs omtanke. Jag är skyldig henne samma omtanke tillbaka. Men även en annan person i min närhet. Ge och du får så mycket tillbaka!
Tack Ida!

KÄRLEK

IMG_4284.PNG

Annons

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons