Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
DietTräning

SM i Västerås

I helgen var det SM i Body Fitness, Bikini Fitness och Body Building i Västerås.
Jag åkte dit själv i egen bil men har ju genom den här sporten/livsstilen lärt känna en himla massa härliga människor med samma intresse som mig. Jag visste ju att många av dessa människor skulle vara där.
Jag var bara där under lördagen då i huvudsak Body Fitness tävlingarna gick.
Men vilken rolig dag, vad mycket energi jag fick, vad motiverad jag blev!

När jag satt där i publiken och fascinerades av alla duktiga och vackra atleter som stod på scenen och glänste så slogs jag av tanken på att snart står jag där.
Som ni vet så tror jag på att välja sina tankar för att forma sitt liv efter dem. Så istället för att drabbas av panik och låta känslan som säger “vad har du gett dig in på” eller tanken som säger åt mig “du kommer aldrig att kunna bli så hård i kroppen” etc etc
Så valde jag istället att fokusera på de små tankarna som var:
“Snart sitter min man, mina föräldrar och några vänner här i publiken och tittar på mig som står där uppe på scen” eller tanken som kom sen “WOW, snart är jag där”
-Ja jag valde de bra tankarna och sköljdes över av motiverande känslor och blev så upprymd av mina känslor av att jag snart når fram till ett mål som jag haft så länge så jag blev typ lite tårögd. Härlig känsla, så bra tårögd, inte dåligt tårögd (ville bara förtydliga det ifall någon undrade)

IMG_4320.JPG

IMG_4318.JPG

IMG_4317.JPG

De bästa vi har inom Fitness världen!

IMG_4374.JPG

Fler bilder fler fantastiska atleter

IMG_4360.JPG

IMG_4345.JPG

IMG_4366.JPG

IMG_4344.JPG

IMG_4338.JPG

IMG_4328.JPG

IMG_4335.JPG

IMG_4329.JPG

I pausen så ordnade MM Sports Rep-Power tävling. Man ska helt enkelt göra så många repetitioner som möjligt på 80 sekunder. Tunga vikter och många reps, mjölksyran bara pumpade på dessa duktiga atleter.
Roligt att titta på, framförallt roligt att set finns så mycket olika grenar som man kan öva och träna på. Det är inte bara samma sak att stå på scen i en liten bikini. Det finns så otroligt mycket mer att upptäcka i denna fantastiska lilla träningsvärld.

IMG_4350.JPG

IMG_4346.JPG

IMG_4354.JPG

Min egen träning går helt enligt plan. Jag har ju en del vätska som sitter och som inte riktigt vill släppa. Vet att jag behöver sova för att kroppen ska våga släppa.
Så jag gick och la mig tidigt i lördags vilket inte var så svårt då jag var helt slut av alla intryck som jag fick under dagen.
När jag vaknade upp på söndagen så hade kroppen släppt på vätska och jag vägde för 1a gången under 50 kg.

IMG_4385.JPG

Konturerna syns och äntligen kan jag stoltsera mig med ett 6pack

IMG_4425.JPG

IMG_4426.JPG

Så sammanfattningsvis GRYM HELG!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons