Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
ThailandslivTräning

På plats i THAILAND

Den 20/12 åkte jag med min familj iväg till Thailand och Koh Lanta. Här ska vi nu vara fram till den 20/4.

De 1a dagarna (11 dagar för att vara exakt) så unnade jag mig god mat och även några drinkar. Eftersom jag i princip inte har druckit någon alkoholområdet överhuvud på 1 år så kan jag inte direkt påstå att det är så gott längre. Men en Strawberry Daiquiri i värmen är typ det enda jag verkligen gillar och då unnar jag mig en då och då. Jag älskar thailändska vårrullar, så det har jag ätit till varje måltid under dessa 11 dagar.
Lägg sedan till allt frossande som jag hann med i Sverige innan vi åkte iväg.

Min viktuppgång efter tävlingen är ett skämt. Hur är det ens möjligt att komma ur form så snabbt? + 10 kg på 1 månad (tror jag, har inte vägt mig för vikten ger mig inget värde)

IMG_6438.JPG

Men jag har njutit av att koppla bort alla tankar på mat och bara äta det jag vill äta. 11 månader om året har jag stenkoll på det jag äter så 1 månad med fritt ätande är bra för mitt psyke. Det har gett mig motivation nu till att gå in i nästa tävlingssatsning. Jag saknar att ha koll på maten. Jag saknar den energi som kontrollerad, bra ren mat ger. Detta frosseri som jag ägnat mig åt har fått mig helt ur balans rent fysiskt.
Men jag har en bra relation med min kropp trots allt. Jag har jobbat hårt på att känna mig nöjd nu också med min mer plufsiga kropp. Då det är så vanligt med ätstörningar av alla dess tokiga slag i den här branschen så bestämde jag mig för att släppa kontrollen på maten och bli vän med kroppens förändring.

Det är ju inte hälsosamt att vara i tävlingsform eller gå på strikt diet under lång tid. Kroppen sätts i stress och dess naturliga funktioner slås av. Ex mensen försvinner. Men nu i förrigår så kom den tillbaka så min kropp är frisk igen.

Nu ska jag ta tag i kosten igen. Sen den 2/1 så äter jag kontrollerat och efter coachens direktiv.
Träning gen går bättre, jag får liksom kontakt med musklerna istället för att bara bli slutkörd i brist på näring. Att ge kroppen rätt näring är viktigt och en skön känsla att känna vad kroppen verkligen mår bra av kontrollerad mat.
Svullnaden i kroppen lägger sig och jag börjar så smått att komma i balans fysiskt igen.

Nu i denna vecka så kommer jag att börja jobba och ledigheten med sol och bad är över.
Jag kommer att vara Personlig Tränare och leda diverse gruppträningspass på stranden.
Om du ska ner till Koh Lanta så hör av dig.
Kika in schema och mer info om träning på Koh Lanta på min site här

IMG_6435.JPG

IMG_6426.JPG

IMG_6419.JPG

IMG_6477.JPG

IMG_6486.JPG

IMG_6482.JPG

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons