Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
DietTräning

Små detaljer gör skillnad

Coachen har bett mig att träna mer rumpa. Måste bygga mer röv. Å hennes ord är min lag.
Jag kör nu ben 2 dagar i veckan, och denna vecka har jag lagt in 4 st Stairmaster pass. Dvs jag går i trappor fast i en maskin. Varje gång har jag gått uppför 100 våningar vilket motsvarar ca 3-3,5 km.
Benen och framförallt röven har haft konstant träningsvärk hela veckan. Men jag ser redan ett lyft.

IMG_4203.JPG
Det kanske är inbillning, men känslan är att jag är betydligt starkare i benen. Har liksom fått bättre balans och stabilitet.

Jag går nu också på regelbundet massage hos världens bästa Naprapat.
Å det är verkligen något som gör skillnad. Hon masserar musklerna hårt och knäcker lite och helt plötsligt så sitter poserna vid poseringen betydligt bättre. Jag blir helt klart mjukare och rörligare.

IMG_4098.JPG

Jag har lite känt av en energidipp denna vecka. Har fått kämpa hårt för att tagga till inför varje träningspass. Undrat lite varför energin varit lite lägre. Jag känner mig inte stressad eller trött.
Men så slod det mig att jag har slarvat med grönsaker i veckan. Så jag lassade på med rikligt med grönsaker i helgen. Å ja, jag känner att jag fick upp energin igen. Känner mig mer mätt och belåten. Fast visst är jag alltid lite hungrig, men jag vill inte lida av dieten, orkar inte slösa energi på något dom är vad det är så jag struntar i att känns efter.
Men grönsaker ska man helt klart inte slarva med.

IMG_4173.JPG
Så nu när jag preppar mina matlådor så gör jag en färsk sallad i en liten påse som jag tar med till varje måltid.

Varje söndag så unnar jag mig en lyxfrukost. Eller unnar å unnar, det är samma kalorimängden som annars, men lite annorlunda och ombyte förnöjer 🙂
Söndag= Pannkaksfrukost.

Mina proteinpannkakor gör jag enligt nedan:
1 dl havregryn
1 skopa proteinpulver (jag har Dietfuel från Body Science)
3 st äggvitor
1 msk lättkvarg 0,1%
2 dl vatten
Vispa ihop allt och stek som pannkakor

Till detta så mosar jag hallon och lättkvarg. Bygger upp en pannkakstårta och äter hälften.
(Den andra hälften delar jag i 2 delar och äter som 2 st mellanmål under dagen)

Detta smarriga ger mig lika mkt näring som vilken vanlig dag som helst. Men det känns lyxigare då det är lite annorlunda. 1 dag i veckan dessutom gör det mer festligt.

IMG_4209.JPG

Ja det är som sagt små små detaljer som gör sådan enorm skillnad.
Mitt humör, min energi, min vilja är på toppen och jag mår kanon. Jag njuter av denna diet och det går smidigare och enklare än jag trodde att det skulle vara. Men visst det är 8 veckor kvar. Men med rätt inställning och små små justeringar så borde det nog gå smidigt hela vägen.

Jag vill stå där innan jag kliver upp på scenen och känna att jag är i mitt livs form, att jag gjort allt jag kan men framförallt att jag gav allt och att jag gjort mitt bästa. Då kommer jag bli nöjd och då har jag nått ett mål. Sen vilken placering jag spelar ingen till. Det handlar om mig och min känsla!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons