Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Teamträff MM Sports

Igår var det Teamträff med ett gäng tjejer från MM Sports.
Vi pratade en hel del om all förberedelse, träning, mat, vila, coacher, folks åsikter och massor om själva tävlingsdagen. De flesta sv oss är debutanter och kommer att köra sin första tävling i November. Det var både Body Fitness, Bikini Fitness och Athletic Fitness tjejer.
Det ska bli så himla roligt att följas åt.

Det var så enormt givande och motiverande att prata med tjejer som går igenom samma sak som jag själv gör. Det är ju en Xtremesport på alla sätt och vis och oerhört få som vet hur mycket jobb det ligger bakom de där kropparna som sen visas upp på tävlingarna.

Posering är inte det lättaste. Man ska stå och spänna varenda liten muskel samtidigt som det ska se avslappnat it och med ett stort leende. Musklerna skall fram och små små detaljer gör så att man antingen ser smal el svullen ut.

Jag måste sätta fart och lägga in MER poseringsträning. Att få in mer poseringsträning ät ju inte så svårt då det inte finns 1 s av det idag i min träning. OK, så 15 min varje dag ska klackarna på och poseringsträning skall genomföras.
Märkte också att jag måste bli bättre på att stretcha för jag är stel som en pinne och får inte till vridningarna ordentligt i poseringen.

20140616-074832-28112572.jpg

20140616-074833-28113477.jpg

20140616-074833-28113901.jpg

Annons

Inga kommentarer

  1. Åh, det där ser jag fram emot. När man är en del av ett team. Hoppas jag får blir det snart 🙂 Jag tänkte också försöka komma igång med poseringsträning. Det är ju egentligen inte så lång tid som behövs per gång. Men det skulle ju va grymt med någon som kan som kan säga hur man ska göra också 😛

Lämna en kommentar

Annons
Annons