Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Nu är jag Fitness Atlet – MM Sports Team

Min dröm håller på riktigt på att bli verklighet! Det är inte lång väg kvar nu.

Jag har i så många år drömt om att stå på en Fitness scen. Det var i början av 2011 som jag på riktigt bestämde mig och har sedan dess tränat målmedvetet för att ta mig till scenen. Nu har jag haft en graviditet och fött en underbar vild liten tjej (jan 2013) däremellan. Jag höll igång med träningen under graviditeten, gjorde allt för att inte tappa den lilla muskelvolym jag byggt upp.

Men nu har jag kört på hårt i 1 år, och kroppen börjar ta sig. Jag ser potentialen i min kropp och jag märker definitivt en grym utveckling. Jag ser målet och känner att jag kommer att stå där på scenen i slutet på november i min allra första Fitness tävling.

Det är oerhört hårt arbete och enormt mycket tid som jag lägger ner på detta, och jag älskar verkligen varje sekund av det. Det är inte bara att gå till gymmet och bygga muskler, musklerna måste byggas proportionerligt, det är symmetrin som man bedöms på och inte muskelvolymen. Det tar tid, det krävs tålamod och det krävs definitivt planering.

Jag är nu registrerad i SKKF Svenska Kroppskulturförbundet och är då en riktig Fitness Atlet. Det är med glädje och  stolthet som jag berättar att jag nu tillhör MM Sports Team.

Det är detta Team som kommer jag representerar och tävlar för. Så enormt stort och mäktigt att känna att de tror på mig och att de väljer att stötta mig som Fitness Atlet.

-WOW säger jag, detta är så stort och jag är så lycklig och stolt!

Nu är det på allvar!

Sen att MM Sports är den absolut bästa butiken vad gäller kosttillskott, träningskläder och tillbehör gör ju saken ännu mer fantastisk.

MM-Athlete MM Sports_Logo stående_RGBMM Sports

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons