Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Power Girl

Åter tillbax efter påsk frosseriet.

Jag hade 3 träningsfria dagar och också 3 dagar då jag unnade mig allt jag normalt inte äter som BRÖD, choklad, potatisgratäng, vin. Ja det var väl det =)

Men herregud vilket begär jag skapade för både bröd och choklad. Antar att kroppen behövde lite påfyllning av både dåliga kolhydrater och fett.

Sen har jag såklart drabbats av träningsångest under dessa 3 dagar. Jag har mått dåligt för att jag frossat i mat och inte tränat. Men jag har verkligen försökt att inte få denna ångest då jag inte tror att den är sund. Men just också för att jag fått denna ångest så kände jag att det var extra viktigt att ta ett break från min träning och allt vad det innebär. Det är ju lustigt att jag tycker att 3 dagar är ett ordentligt break. Men det var faktiskt alldeles lagom. Grejen är den att jag är starkt beroende av tränings endorfinerna. Jag har ingen energi i mig om jag inte får ett tillskott av dessa träningsendorfiner.

Ex jag var på middag i måndags, då det verkligen påpekades att jag var lite off. Lite tom helt enkelt.

Så idag var det dags igen, och jag var så laddad, hade en sådan längtan till att få köra skiten ut mig själv. Rygg och axlar stod på schemat. Att verkligen köra skiten ur axlarna (och benen) är mitt bästa träningspass. det skapar en sådan där skön Ont känsla. Den där brännande känslan som gör så att man känner att man lever.

Och vilken power jag hade, jag hade ju fyllt på med energi i kroppen. Vad händer då?

-Jo man sväller mycket, plötsligt såg jag stor ut, ha ha. Och vilket pump jag fick till, ådrorna syntes längs underarmarna.

Det sköna med att ha denna pump är att jag för ett ökat fokus tycker jag, jag ger liksom ännu lite mer.

Det som hände idag förutom att jag var så stark, var att jag for runt mellan 2 maskiner samtidigt (jag supersettade med högt tempo) och vid 2 st tillfällen så var det 2 män (gubbar) som frågade lite försiktigt om de fick köra emellan, och klart de fick. Men när de sedan var färdiga så ställde de tillbaka vikten snällt åt mig. Jag kände liksom att de båda hade oerhörd respekt för mig (eller så inbillade jag mig bara) Men det som var det coola var att jag körde på mer vikter än dem båda en övning var latsdrag och den andra var stående repdrag (också för latsen) De båda var betydligt mycket större än mig, och jag kände verkligen hur de studerade mig NOGA när jag tränade. Och ja jag kör super strikt när jag kör. Jag vill alltid ha kontakten och jag supersettar oftast för att få ett lite högre tempo och bättre pump, men framförallt så mixar jag mellan dropset med tunga vikter och lättar av och lägger in lite högreppare med låga vikter. Vilket har gett mig riktigt bra muskelkondis och bättre uthållighet samtidigt som det gett mig styrkan.

Men jag kände mig iallafall som värsta Power Girlen där på gymmet. Jag kände att jag helt enkelt ägde i gymmet, och jag älskar den känslan.

 

Summa summarum, så var det bra att få tillföra lite vila och kolhydrater (energi) till kroppen och den svarar jätte bra nu. Så det är bara att öka och foka ön mer.

Nu Köööööör vi =)

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons