Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Har precis börjat med nya omega 3 kapslar från Fairing. Men på riktigt hur stora är dem?
Om jag jämför med dem jag ätit innan från Fritt Flyt, kolla skillnaden i min hand. De nedersta är dagsransonen från Fairing. De översta är dagsransonen från Fritt Flyt

Jag fick faktiskt lite panik när jag skulle svälja Fairings omega 3 då de är mycket större.
Samt att jag har haft problem med att svälja de små från Fritt Flyt. De har ofta fastnat i halsen och alldeles för ofta avger de den där hemska fiskoljesmaken, och jag har också rätt ofta (förlåt) fiskrapat, blääää vad vidrigt det är när odören slår upp i hela munnen.

Nu är det då ca 1 timme sen jag svalde mina jätte kapslar från Fairing…och resultatet…..
Inga problem alls med att svälja dem, antar att de är längre men smalare och därför passerar de halsen bättre. Heller inga fisksmaker eller (förlåt) fiskrapar.
So far so good!!

20120322-081914.jpg

20120322-081958.jpg

Annons

Inga kommentarer

  1. Jösses vilken skillnad!
    Jag kör på Fritt flyt jag, började nyligen och fy fan va hemsk den där fisksmaken är. (När jag skrev det kom det också en liten “fiskrap”) 🙂

      1. Hej! Först och främst vill jag berömma dig för en jättefin blogg! Tråkigt att höra att du känner sån tydlig eftersmak av Fritt Flyt. Ibland kan man känna av det i början och det är i de flesta fall övergående , men vad jag förstår på dig så har du ätit Fritt Flyt ett längre tag? Ett tips är ta kapslarna i samband med måltid, och var noga med att inte dricka något varmt direkt efteråt. Det kan också hjälpa om du tar kapslarna på kvällen istället för på morgonen, fast det kanske du redan gör? Jag hittade ingen mailadress till dig ,men du kan väl höra av dig till mig när du har möjlighet så kan vi se om det är någonting vi kan göra för dig.

        Jag ser fram emot att höra ifrån dig snart och så länge önskar jag dig en riktigt fin dag!

        Med vänliga hälsningar,
        Eva.
        Vesterålens Naturprodukter AB

        1. Proffsigt! Så här tar man hand om ett varumärke. Tack, Eva jag mailar dig. Med vänlig hälsning, Mille

Lämna en kommentar

Annons
Annons