Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Jag har syndat!!!

I onsdags var det stooor fest med jobbet. Vi hade Röda mattan tema på Cafe Opera. Man gick in på den röda mattan och ett hav av fotografer som fotade en. Kände mig som en super kändis. Väl där inne sedan så serverades det champagne. Å jag äääälskar champagne!!! Så det blev faktisk ett par glas av den fantastiska dryck. Med ett par glas i kroppen så var partyt igång och jag oeh några till gick även vidare till Riche för att fortsätta festen. Herregud så sällan jag är ute så är det ju lika bra att passa på när man väl är på g. Nedan en av många bilder från kvällen, jag till vänster.

Torsdagen sedan var en tuff dag att ta sig igenom, jisses vad trött jag var. Men det gick bra. Det blev inte så bra kosthållning den dagen heller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till och med i går, fredag var jag fortfarande trött och sliten, höll mig hyfsat till kosten, men skippade faktiskt träningen. Satsade på en härlig fredagsmys kväll med min älskade familj.

Vi chark knarkar varje fredag. Med chark knarkar menar jag att vi alltid handlar charkuterier i chark disken. Typ 5-10 skivor av olika härliga skinkor, Pata Negra, Bresaola, salami, färska räkor, grönsaker som tomat & mozzarella med lite pesto olja över. Jag tar alltid ett glas mousserande vin till det (1 glas inte fler, och jag äter bara räkor, Bresaola, grönsaker, och 1 skiva Pata Negra)
Det är sååå underbart att få stå där i disken och peka på de varor man vill ha och säga 10 skivor av den, 4 hg räkor m.m. Sen har man sina små paket att bara öppna och lägga upp på fina serveringsfat när man kommer hem. Så sitter man och myser vid matbordet och äter ljuvliga delikatesser. Utan att behöva ställa sig vid spisen och laga mat.
Jag rekommenderar alla att testa att chark knarka på fredagar. Det är otroligt nyttig mat också om man vet vilka produkter man skall äta, tex Bresaola och räkor och inte salamin och skinkorna.

Nu idag lördag ska jag alldeles strax bege mig till badhuset och både träna (ben), simma (cardio) och åka vattenrutschbanor. Underbar dag helt enkelt!!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons