Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Gravid träning

Träningsvärk från helvetet

Igår testade jag att träna på Sats spårvagnshallarna.

Ett mycket fräscht gym, och ett riktigt PT gym. Med PT gym menar jag att det var mycket öppna ytor där man kan syssla med typiskt Crossfit övningar. Nackdelen dock är att det är mycket folk och endast 1 av varje maskin. Lite dåligt utbud av de fria vikterna som hantlar, stänger och drag maskiner. Men desto större utbud av TRX, Kettlebells, snakerope, lådor att hoppa upp på och andra crossfit övnings redskap. Överlag ett riktigt bra gym.

Hursomhelst så är det så otroligt skönt att äntligen ha energin tillbax i kroppen för att kunna köra styrkepass ordentligt.

Jag körde ben, och en övning som inte funkade var Liggande Bencurl. Det kändes jättekonstigt att ligga på magen och köra. Men annars funkade de andra övningarna riktigt bra.

Jag är extremt noga med att lyssna på kroppen, låter den återhämta sig ordentligt mellan varje supersett. Känner efter noga att allt känns ok att köra. Känns det inget bra så gör jag inte den övningen, som igår med Liggande bencurlen. Sen satsar jag ju inte heller på nya PB´n och så utan kör mest för att återfå energin i kroppen, hålla kroppen i trim och för att jag älskar det =)

Benspark  supersettades med Bulgarian Split

Adduktion supersettades med Raka marklyft

Knäböj supersettades med Utfall

Och aj aj aj vad ont i hela benen idag (inte i vaderna dock) vilken träningsvärk idag. Den där ni vet “jag går som jag skitit på mig värken” benen är stela och gör så extremt ont, tar man på dem så är det som att de är fyllda av blåmärken. Det konstiga är att jag älskar denna värk, jag inser också att det var otroligt länge sedan jag hade denna hemska/älskvärda värk.

 

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons