Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Gravid träningOkategorieratPT jobbet

Videoinspelning för Muscles.se

Idag har jag spelat in en massa massa träningsvideos för www.muscles.se

Där kommer du att kunna träna mina gravidprogram inom kort. Himlans roligt va? Jag lovar att återkomma när träningsprogrammen är klara och live.

En riktigt bra sajt för övrigt för dig som gillar en hälsosam livsstil. Det finns massor av både träningsprogram och kostprogram, så in och kika.

Videoinspelningen gick super bra, hann med många övningar. Charlie var med och hängde vid sidan av och skötte sig exemplariskt, utom att hon sa att jag måste hålla fokus hela tiden. Vet inte vad hon fått det ifrån? Men tydligen tycker hon att jag typ babblar för mycket. Sen sa hon även att jag var trött hela tiden? Det är jag verkligen inte, så vet inte vad hon har för uppfattning om mig nu faktiskt.

Inför denna videoinspelning så behövde jag fixa till mitt hår, som för det mesta är katastrof, så jag var tvungen att gå till frisören.

Jag kan ärligt säga att jag hatar att gå till frisören, på riktigt hatar att sitta i frisörstolen. Därför är jag hos frisören max 1-2 ggr per år

•Ogillar att ha en tid bokad, så jag kör alltid dropin i köpcentrum (enklast m parkering där)

•Orkar inte ta beslut som vilken nyans på färgen, vilken frisyr m.m Bara gör nåt fint.

•Mitt hår är i princip alltid ändå uppsatt så spelar ingen roll vilken frisyr jag har.

•Det tar typ 2-3 timmar och att sitta still så länge ger mig både panikångest, krypningar i hela kroppen och ett enormt stresspåslag.

•Orkar inte sitta å prata om träning och kost så jag hittar alltid på att jag jobbar med något konstigt och tråkigt. (Idag var jag kundtjänstmedarbetare på ett takomläggningsföretag, ha ha då fick jag vara ifred och ingen konversation inleddes vidare. Skönt!)

•Vill bara gå direkt när färgen är ursköljd och håret klippt. Behöver inte styla det efter, låt mig bara gå. •Altså jag har inte 2-3 timmar att lägga på att sitta still i en frisörstol. Jag vill alltid skrika rakt ut:

-Skynda på! Jag njuter inte här, jag får panik!

Men nu efteråt så är jag ju faktiskt galet nöjd. Kanske ska ta och gå tillbaka till denna frisör nästa gång. Fast så här ser jag ju inte ut i håret imorgon så kanske inte ändå

Alla har vi våra problem, ha ha!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons