Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Recept

Lyxig Saffransgröt – min absoluta favorit

Det finns inget bättre än en lyxig och god gröt en söndagsmorgon. Samt att det finns gott om tid till att äta och njuta riktigt länge. Jag skulle kunna leva på havregrynsgröt. Det finns så otroligt många smakvarianter att välja mellan.

Saffransgröt är den absolut godaste gröten och så mättande. Jag lagar en extra stor portion utan att få i mig extra många kalorier, extra superbra jue, mycket mat men sparsamt med kalorier och fullproppat med näring.

RECEPT:

  • 1 dl fiberhavregryn
  • 1/2-1 dl riven zucchini
  • 2 dl vatten
  • Ett stänk saffran
  • Lite salt
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 2 st äggvitor

Gör så här

Blanda havregryn, vatten och riv i färsk zucchini. Låt koka på svag värme under omrörning. Smaksätt med saffran, vaniljpulver och salt. Häll sedan i 2 äggvitor undre omrörning så att det blir lite fylligare och krämigare.

Servera med några hallon på toppen.

MY GOOOD VAD GOTT DET ÄR!

Tags : recept
Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons