Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
FamiljenOkategoriseradeTräning

Funktionellt träningspass perfekt på semestern

En helg fylld med så mycket bra och härliga saker som sol, vänner, god mat, skratt, träning, svett, bad, solbränna, lek, älgar, björnar, burpees, bar överkropp, mys, kärlek, barn, och massa fina minnen. 

Familjen Lasses (Fotocred till www.jessicalasses.se som tagit många av nedan bilder) var hos oss i helgen och vi startade vår helg med ett gemensamt träningspass på vår gräsmatta. 


FUNKTIONELLT TRÄNINGSPASS:

Tanken är att du ställer en timer på 10 minuter och sen kör du dessa övningar rakt av i följd utan vila. Det är enkla övningar att göra men ett megatungt pass där du garanterat får både träningsvärk och maxpuls.

Lycka till och ha roligt!

Övningarna:

5 Armhävningar (på knä eller på tå eller på det sätt du vill)

10 Sit-ups (där du går med armarna hela vägen ner bakom huvudet med armarna helt utsläppta ovanför huvudet och sedan i sit-upen så slår du händerna i fötterna.)

15 Djupa knäböj (gå så djupt du kan och spänn rimosn ordentligt i toppläget)

1 Björngång (välj en sträcka på ca 5 meter där du går på alla 4 fram och tillbaka)

5 Burpees med ett hopp mellan

Här är vårt fullständiga träningspass med de verktyg vi använde

Järngänget med kanske årets fulaste bild

Vårt fullständiga pass bestod av ovan nämda del i 10 minuter. Sen körde vi även 2 olika tabata intervaller 2 ggr vardera. Under själva passet så flödade det mycket svordomar men även mycket skratt. Mest skrattade vi åt att det inte kan se klokt ut när vi står här och tränar värsta mördarpasset medans barnen springer runtomkring och leker. Å hur normalt är det att 4 vuxna går runt på alla 4 i gräset i bar överkropp?

Vi alla dog av utmattning efter passet så vi bestämde oss för att jogga ner till stranden för att bada. Svinkallt men härligt att svalka sig ändå. 

Jessica är grym på att fånga magiska ögonblick med kameran.
De här två ❤

Ännu ett magiskt ögonblick fångat i Jessicas kamera.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons