Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratOkategoriserade

Märkeskläder 80% rabatt

Go onsdag vänner!

Jag har fått möjligheten att testa en ny webbutik där de säljer träningskläder och sportprylar till helt otroliga priser med upp till 80% rabatt. Det är en webbutik med märkeskläder och de har tillgång till alla mina favoritmärken som Under Armour, Skins, 2xu, Freddy, Casall, Dcore, Röhnisch mfl

Under Armour
Casall

Då det nu är säsong för utomhusträning så valde jag en löparjacka från Under Armour och en tunn dragkedje tröja från Casall. Valde även en högtalare från Kitsound som jag nu använder när jag leder mina gruppträningspass i funktionell träning utomhus. Perfekt jue! (Mer om min utomhusträning hittar du här)


 • Vi säljer träningskläder och sportprylar med upp till 80% rabatt. Vi tycker det är tråkigt att träningskläder ska kosta så mycket och att man ska få ha snygga grejer även om man inte tränar så ofta. 

 •  Vi jobbar med kända varumärken som Under Armour, Casall, Björn Borg, Röhnisch, Salming, Craft, Jays, Puma mfl. 


 • För att kunna se priserna behöver man logga in med sin mailadress och ett lösenord, eller via Facebook. Det är såklart gratis och du binder inte upp dig till någonting. Anledningen till det är för att vi inte vill att priserna ska vara synliga för andra än våra medlemmar 🙂 som medlem får du ett mail varje gång det kommer en ny kampanj, så att du får reda på det först och kan handla innan produkten tar slut!


 •  Vi har korta kampanjer så allting finns inte uppe hela tiden, men oftast kommer det tillbaka till sidan längre fram. 


  Jag har såklart en härlig rabattkod till er så att även ni kan göra superfynd och shoppa er egna påskpressent. Börja med att gå in på sidan och bli medlem så att du inte missar när just ditt favoritmärke kampanjar. www.sportlala.se RABATTKODEN ÄR: MILLE10 och det ger dig 10% extra i rabatt. 

  Ser att just nu så har SKINS, 2XU, RÖHNISCH och FREDDY kampanj. Så jag ska ta och shoppa lite nu 🙂

  Annons

  1 kommentar

  Lämna en kommentar

  Annons
  Annons