Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategoriseradeTräning

Bloggträff Hälsa & Fitness

I lördags så var det bloggträff för hela bloggteamet för Hälsa & Fitness och Fitness for Men.

Vi samlades i Norrköping och på IFK Performance Center en helt fantastisk arena där IFK Norrköping tränar. En arena med testcenter där man mäter både kroppssammansättning, gör fystester, ett gym, olika salar att träna funktionell träning i, en inomhus fotbollsplan, naprapater, massörer m.m m.m

Salming Running- Speed heter de blåa och Distance de gula

Först så hälsade vi på varandra, vi fick även ett par skor av Salming som vi skulle träna i. Vi alla var överens om att de var super härliga. Att kunna ta på sig ett par nya skor och träna på en gång utan att det skaver någonstans måste ju vara helt unikt?! Det var 2 olika modeller som vi testade Distance (de gula) och Speed (de blåa)

Pischa ledde oss genom en grymt härlig uppvärmning

Pischa leder uppvärmningen

Frida kom på den briljanta iden att stå på händer med tanke på att hela världen är upp och ner, så vad är väl bättre än att stå på händer och vända den till rätta igen? Vår manifestation till terrorattacken som skedde i Stockholm. Vi alla vara bara extra måna om att sprida extra mycket kärlek denna dag även om våra tankar var hos dem som befann sig på drottninggatan denna eftermiddag.

Frida har en workshop i handstående

Handstående
Därefter så drog vi tjejer igång ett cirkelpass som leddes av Vickan och Lina Life In a Happy Way

Vi körde 6st övningar i vardera 1 minut med 10s vila mellan. Högt tempo, tunga övningar och mycket svett kan jag lova. Hjälp vad vi svettades allihopa. Underbart att få träna tillsammans med likasinnade, och vilken pepp vi hade.

Gruppbild på hela teamet
Efter träningen blev det påfyllning av energi från Green Machine. Vi fick avslutningsvis en presentation av tidningen Hälsa & Fitness och samt Fitness for Men och vi alla presenterade oss själva. En fantastisk dag med mycket energi och kärlek.


TACK alla för en riktigt bra dag det här gör vi igen snart.

Vi fick även en välfylld superhärlig goodiebag med goda saker från Barbells, Pandy, Celsius och Mymuesli. En duschkräm från Weleda. Gummiband från Abilica, och dessa gummiband använder jag ofta både i min egen träning samt med mina PT-kunder så dessa kommer att komma väl till användning. Jag har gruppträning imorgon bitti, så kommer ta med dessa och använda redan då. Perfekt!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons