Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Mental TräningOkategoriserade

Att stanna upp och känna stolthet, att vara lycklig!

Jag lever ett liv med mycket aktivitet hela dagarna. Det är både mycket jobb blandat med mycket träning. Sen så ska jag vara en bra fru, vän och mamma som skjutsar och hämtar på alla träningar m.m 

De som känner mig förknippar mig med energi. Jag är energisk för jag mår bra när jag har energi. Har jag inte energi så skapar jag det. Jag får energi från min familj, träning, rörelse, glada positiva människor, nöjda kunder, sol, natur och av frisk luft. 

Mitt största problem är att trappa ner och ta det lugnt. Jag är rastlös och vill att det ska hända något precis hela tiden. Jag blir uttråkad och typ deprimerad av att ta det lugnt. Har i många år jobbat på att försöka varva ner, att lära mig att bara vara. Har fortfarande inte lyckats bemästra detta, ha ha! Men jag har hittat ett otroligt lugn i att vara ute i naturen. Jag har börjat uppskatta att bara strosa omkring utan krav på sträcka, utan krav på tid eller tempo m.m. Utan bara ge mig av och strosa omkring för att reflektera över livet. Idag var en sån dag. Jag var på väg att åka till gymmet för att träna ben. Men då det är så mycket positivt som sker just nu så kände jag att jag behövde ta en liten stund för att stanna upp och bara ta in allt. Att bara låta tankarna landa precis där de vill.


Så jag gick ut i skogen och sen ner till havet och skuttade runt bland klipporna. Lyssnade bara på naturens egna ljud. Det är magiskt att höra fågelkvitter, att höra vågorna slå mot klipporna och lyssna på vinden som blåser i träden. Här kan jag bara vara, här kan jag stanna upp och andas samt få ner pulsen. Jag satte mig på en klippa ett bra tag (tills jag typ förfrös rumpan) och fokuserade på att vara här och nu. Jag lyckades riktigt bra, känslan av den kraft som man får efteråt skapar ett lugn och en trygghet. Jag känner att jag uppskattar allt som finns i mitt liv just nu, att jag har allt som jag behöver, att jag är stolt över mig själv, att jag är sjukt jäkla lycklig. Vilken fantastisk känsla! Den ska jag bevara länge inom mig.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons