Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

För ungefär en månad sedan när jag gick och la mig så fick jag en ide’ om hur jag ska driva vidare mitt företag Strongliving. Jag låg vaken hela natten och skapade mitt koncept. Direkt på morgonen så började jag att skapa min nya site.

Jag driver 2 st företag (www.ptkonsulterna.se och www.strongliving.se som jag länge funderat på hur jag ska få ihop om jag ens ska ha ihop dem? Jag har länge velat skapa ett koncept kring strongliving och jag har alltid velat involvera välgörenhet i det. Men det är inte enkelt att få ihop allt som jag vill. Det är inte heller enkelt med alla skatteregler hit och dit som finns. Men jag har nu jobbat hårt och mycket för att få ner min ide’, mitt koncept och få ut det. Å mina vänner jag har ett resultat!

Strongliving är nu en helt ny site med ett koncept:

STRONGLIVING.SE – Holistisk hälsa och träning

HEALTH, FITNESS, LOVE , CHARITY – Strongliving innebär att vi förstår helheten av att allt hänger ihop. Att allt startar inifrån och byggs ut – Holistisk hälsa! Vi bygger en stark och frisk kropp genom hård träning och bra mat och alltid med mycket skratt. Gemensamt är att vi har en stark vilja att göra skillnad både i vårt egna liv samt i andras liv genom att sprida glädje, skratt och kärlek.

www.strongliving.se


Siten är nu klar men jag kommer att fortsätta att jobba på och med den. Men grunden, konceptet är satt! Jag är otroligt nöjd.

Jag har helt gjort om min gruppträning som jag kallar Strongliving Fitness jag har en helt ny inriktning på dessa pass än jag tidigare har haft. Det kommer att vara betydligt mer rörlighetsträning och mer fysträning än tidigare. Det kommer vara tufft men roligt. Allt ska göras med glädje jag vill att vi alla ska peppa varandra, vi ska skratta och kämpa hårt tillsammans. Sen kommer varje deltagare att bidra med 100kr som jag skänker till välgörande ändamål, hur grymt är inte det?

Win-Win på alla sätt!

Jag kommer att sjösätta allt live den 1 april med ett träningsevent under 1 timme där jag coachar er i min nya träningsform Strongliving Fitness. Det kostar 199kr för denna timmen och alla pengar går oavkortat till välgörande ändamål. Så bara boka in lördag 1 april kl 10 och befinna dig i Vasaparken då! Träna OCH skänk pengar till välgörenhet. Jag tror mycket på att alla kan göra något och att en liten summa från var och en blir en större summa som gör en enorm skillnad. 

Sen senare i vår så kommer jag även att hålla workshops i Holistisk Hälsa där kommer också 100kr per deltagare att skänkas till välgörenhet.


Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons