Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratOkategoriserade

Fotboll, Snäcksamling och Handstående på stranden

Underbara härliga söndag, himlen är blå, solen lyser och det är vår i luften. Längtan till att få vara utomhus och göra utomhusaktiviteter är enorm. Familjesöndag!

Efter frukosten så åkte vi iväg hela familjen ner till stranden för att spela fotboll tillsammans. Sanden var mjuk eftersom det ju liksom aldrig har blivit tjäle i marken så helt perfekt att leka på. Himlen var blå, solen lyste, havet doftade salt och tång samtidigt som det fortfarande ligger lite is kvar. Vi körde lite fotboll, lekte kull, samlade snäckor, gick lite på isen och självklart passade jag även på att öva lite mer på handstående. Får till det bra nu så nu börjar jag öva på att gå på händer. Övning ger färdighet och här i sommar ska jag kunna gå på händer.

Bara en helt magisk söndagsförmiddag. Älskar att göra utomhusaktiviteter med min familj, älskar att vi bor så nära havet och känner en enorm tacksamhet över att just nu bara må så bra och att uppskatta allt som är här och nu!


Grymt härligt att vi hann få lite familjetid innan familjens individuella aktiviteter drar igång här från kl 14.

Melvin ska spela fotbollsmatch.

Charlie ska på gymnastik.

Jag och Jocke ska till gymmet och köra lite marklyft.

Jocke ska också till sin polare och spela tv-spel sen.

Jag ska även köra mitt 4e och sista yogapass för veckan.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons