Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Mental TräningOkategorieratOkategoriseradeTräning

Skapar min egna yogastudio hemma-Kör nu 4 yogapass per vecka

Jag jobbar ju som ni vet på att få upp min rörlighet och för en gångs skull så tar jag tag i min katastrofala stelhet. Allt började med ett crossfitpass där jag inte ens kunde göra övningarna som man skulle i december.

Så sen i början av Januari så är nu planen att köra 1 crossfit pass i veckan- Check på det

4 st yogapass a 15-20 min per vecka- Check på det

Skapa en morgonrutin där jag för mobilitetsövningar i 5 min -Total fail här, har inte hänt en enda gång men det är fortfarande med i planen. Ska få till det…sen.

Sen kör jag som vanligt mina 5 styrkepass i gymmet per vecka- Check på det. 

Grejen är den att ni som känner mig vet hur mycket jag ogillar yoga. Jag har verkligen försökt tycka om det. Jag har försökt utföra det regelbundet och faktiskt så gick jag en hel termin en gång (el ok det var kanske bara de 2-3 första gångerna, men jag köpte ett treminskort iallafall) Jag har testat Ashtanga, poweryoga, yoga for athlethes, hot yoga, yin yoga, vinyasa, yogaflow, yogaboga bla bla bla. Varför jag aldrig fastnat för det är för att jag är kass, för stel, det gör ont, det känns fånigt, blir för uttråkad och står egentligen bara och tänker på när någon kommer att släppa en fis. Ja så mogen är jag men det stämmer så tänker jag. När alla står där på led med rumpan i vädret och en annan står där någon cm ifrån röven pö den framför då har jag extremt svårt för att inte tänka på när det släpps en fjärt och jag tappar all koncentration och motivation till att fortsätta. Så yoga i grupp bara funkar inte.

MEN så kom jag på att varför inte skapa en egen yogastudio här hemma och köra yoga via Yogobe där finns det ett enormt utbud och det är bara att slå på datorn och köra ett yogapass hemma.

Testade och gillade det, mest gillade jag att det var massvis med 15-20 min pass (heter det pass eller säger man yogaflow, yogatime, yogamoment eller nej man säger kanske bara “på mattan”… hmm el vad vet jag pass kändes typ fel bara, men jag säger pass ändå just nu) Körde på via yogobe i de första gratis 14 dagar sen tänkte jag bara kolla in om jag hittade någon rolig yogabrud på youtube, och minsann där finns det typ 100 000 tusentals. Hittade en och har fullkomligt förälskat mig i min yogatjej tyvär vet jag inte hennes namn men kanalen heter Boho Beautiful Hon är supervig, supersnygg, alla pass är på 20 min vilket är perfekt för det är typ så länge jag kan koncentrera mig. Sen är det proffsigt producerade filmer med musik i bakgrunden och miljön är exotiskt. Kan varmt rekomendera er alla att hälsa på min yogatjej och köra ett yogapass med henne.

Hon (har inte en aning om vad hon heter, måste ta reda på det) har inspirerat mig så mycket så jag har skapat mig en egen yogastudio här hemma. Min man ogillade dock att jag började förvandla vårt vardagsrum till en yogastudio så jag har till och med hunnit flytta min studio.


Så nu i helgen flyttades min yogastudio till sovrummet och nu går allt fullständigt överstyr.

Var tvungen att köpa en helt ny inredning till sovrummet som matchar min yogastudio. Funderar på att köpa ett draperi för att skilja på säng dvs sovrum och yogastudio. För tänker att det blir fel energier att sova i min yogastudio och att yoga i mitt sovrum.

Jag har till och med rotat fram de där gamla undanstoppade färgglada näckroslyckrorna som var supertrendiga på typ 80-talet. De passar perfekt i min yogastudio. Har satt upp ett buddah huvud på väggen, har köpt en yogabok för att ha som inredning (den kommer aldrig att öppnas men den passar inredningen) köpte nya kuddar i matchande färger till näckroslyckrorna, köpte nya doftljus som doftar lite exotiskt så att de ska matcha min yogatjejs miljö så att mina tankar kan vara där på den platsen där hon befinner sig.

-Ja jag ver det här börjar att gå överstyr, men jag gör ju nu mina yogastunder och idag var första gången som jag på riktigt kan säga att jag gillade det. Vilket påminner mig om mina egna ord som jag säger till mina kunder gällande maten när de smågnäller lite på att den är tråkig. Maten är inte tråkig utan det är din inställning som är tråkig, gör maten rolig genom att piffa upp den med färska örter, nya kryddor, hitta nya smaker. Det är ju samma sak med yoga för mig. Gör det roligt, skapa det piffiga runtomkring så blir det bra. Allt handlar ju om inställning. Så jag yogar nu vidare mer entusiastisk än någonsin.


Boho Beautiful hemsida 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons