Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratOkategoriseradePT jobbetTräning

Är i Flowet- och typ spricker av förväntan!

Just nu är jag inne i en fas i både livet och i träningen där jag känner att det flödar på. Jag är inne i flowet. Ni vet då allt bara kommer till en och man har så mycket energi och lycka. Man känner att man är ostoppbar, att inget kan stoppa en. Kreativiteten är på topp. Varje dag kommer och då ser man nya möjligheter. Jag älskar att vara i flowet, för då händer det ALLTID bra saker. 

Jag blir ivrig att veta vad som ska hända, otålig på att vänta. Men så vet jag att allt händer som jag vill ska hända. Så bara go with the flow, för det är nu det händer, wihooo!

Grejen är att jag är i flowet ett par gånger varje år men bara ibland hamnar jag i de här livsavgörande stora flowflödena. Senast var för 2 år sen. Å då sa jag upp mig från mitt toppjobb inom mediabranschen och drog till Thailand i 4 månader för att starta mitt egna företag. Jag hade så mycket på G, planen var klar. Men jag blev blåst, lurad och allt som kunde skita sig sket sig kan man säga. Sen var det en tuff väg att bygga upp allt igen. Men det gick för jag kände att jag följde mitt hjärta. Ett tufft år både jobb och ekonomiskt. Men det här året har varit toppen på alla sätt. Å nu står jag här med så sjukt många möjligheter och så många roliga planer och känslorna är all over me. Jag typ spricker av förväntningar!

En rolig sak är att jag håller på med ett spännande samarbete med Shapelink. De lanserar ett coachingverktyg och de har handplockat mig som både modell och coach! En jättestor satsning som sjösätts i Januari. Inför detta har vi nu spelat in videos under 2 heldagar. 


Jag har också fått en helt ny insikt i träningen och har hittat ett sätt som jag vill jobba på. Det är som ett ljus har öppnat sig och visar mig vägen till visdom. Låter flummigt men det känns så, som ett uppvaknande. Det handlar om 3D träning och allt som rör mobilitet, rörlighet, funktionalitet. Till våren har jag anmält mig till en del utbildningar. Så ni som har mig som PT vill jag bara säga GRATTIS! Ni kommer få en stor utveckling i vår.


Detta tankesätt blev extra tydligt då jag testade på att köra Crossfit i Spanien. Jag var helt orörlig och kunde inte ens göra alla övningar. Jag tänkte att så här kan jag ju inte leva mitt liv. Jag kan inte vara så här stel och orörlig, jag kommer att skada mig. Jag har lyckan att vara skadefri och vill fortsätta vara det också. 

Så jag har nu bestämt mig för att varje dag ägna mig åt rörlighetsträning, jag har köpt klippkort på en Crossfitbox och kommer köra minst 1 gång i veckan ett tag framöver. Å när jag väl körde 1a crossfitpasset på NoxBox så kände jag ännu mer att jag måste börja träna på ett annat sätt, mer varierat och mer funktionellt. Så nu har jag slutat att följa mitt nuvarande träningsschema och tränar bara det jag känner för. Jag vill röra på mig, utforska min kropp och se hur den reagerar på andra sätt än bara lyfta vikter i gymmet. Jag älskar att vara i gymmet så det är inte det jag säger, men jag vill testa nya saker. Jag vill på riktigt jobba med tunga marklyft och dra den där 100 kgs stången, jag vill göra 10st Chins, jag vill träna ryck och stöt. Jag vill springa och ja jag vill så mycket nu och känner en helt ny energi flöda genom mig. Känner mig fri och förväntansfull!


I lördagskväll åkte jag till gymmet och körde så många olika varianter av övningar för axlarna. Testade nya vinklar, nya superset och det kändes fantastiskt.

Häromdagen när jag körde ben så började jag med knäböj, sen ville jag köra marklyft och även sumomark och raka marklyft. Ja jag körde alla dessa tillsammans men inte med tunga vikter så klart utan bara följde med i rörelsen och kände in, fick kontakt och nötte på. Sen la jag in min egna 3D träning för rumpa-lår och det kändes fantastiskt bra.

Att lyssna på kroppen och följa den är för jäkla härligt. Älskar att jag känner vad min kropp vill ha men mest älskar jag nog att jag faktiskt ger den det den vill ha.

Som sagt jag är i ett sånt flow nu och det har bara börjat!

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons