Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

1. Att få vakna upp bredvid min dotter och få äta frukost i mörkret med tända ljus. Myyyys!

Sen att i lugn och ro få hjälpa henne att borsta håret, borsta tänderna och sätta på sig kläderna och åka iväg till dagis. Helt utan stress. Älskar att se det enkla i vardagen och ha sinnesnärvaro nog att ta in det i stunden och få njuta av det.2.
Gav en PT-klient extra mycket kärlek och gav henne några bra och enkla verktyg för att lättare strukturera och klara av sin megastress just nu. De verktygen och den kärleken berörde kunden och när jag berör människor på detta vis så mår jag fantastiskt. 

3. Fick otroligt mycket adminjobb gjort. Efter nästan 1 vecka i Spanien så ligger jag efter ordentligt med allt adminjobb som fakturering, skapa nya träningsprogram, planera marknadsföring, bokföring. Men jag hade bra flow idag och är faktiskt redan i fas. Megalättnad!!!


Jag tycker att vi alla dagar ska ha 3 bra saker som vi kan se till efter dagens slut och uppskatta dem. Vissa dagar blir naturligt lättare och vissa blir svårare. Men om man tar sig en funderare så kommer man att hitta de bra sakerna ur de vardagliga sakerna men utan att man reflekterar över dem så blir dessa saker lätt bara vardagliga saker som bara passerar genom livet. 

Jag tror att verklig lycka ligger i att vara lycklig i vardagen. För de flesta av oss är det lätt att vara lycklig på en solstrand i paradiset. Men desto svårare att vara lycklig nu under vinterhalvåret när mörkret och kylan tar för stor uppmärksamhet av vårt fokus. När vi alla är stressade över att stänga året, fixa den perfekta julen, köpa den perfekta julklappen, hinna leverera alla deadlines, hinna skapa den perfekta nyårslöftelistan ja osv osv. Ni förstår vad jag menar.Tänker mig en liten utmaning till dig nu.
Om du varje dag ska skriva ner 3 bra saker med din dag med start från idag till julafton så kanske vi kan få ner stressen lite och ägna lite mer tid till att uppskatta det vardagliga tingen i våra liv. 

Sprid gärna detta och utmana dina kollegor, vänner, släktingar. Jag kommer göra detta och några gånger kommer jag att dela med mig av min dag här på bloggen.

Så vad är dina 3 bra saker just idag?

Det är som sagt svårt att alla dagar hitta 3 bra saker. Men om du funderar noga så lovar jag att du kommer att hitta 3 bra saker. Sen kommer du att förvånad över hur enkla saker plötsligt får en stor betydelse för dig. Jag har också märkt att genom detta så är det lättare att se dessa bra saker när de händer och då uppskatta dem direkt. 

Skapa listan som du vill det finns inga rätt eller fel. Lycka till

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons