Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
OkategorieratOkategoriseradePT jobbetTävling

1 år sen jag stod där på prispallen

För 1 år sen stod jag där på prispallen och tog emot en brons buckla i Body Fitness -158 cm på Luciapokalen. Absolut ett av de bästa ögonblicken i mitt liv.


Ett år har nu gått och jag har jobbat stenhårt i gymmet för att bygga mer muskler och för att utveckla min fysik ytterligare. Jag jobbar fortfarande stenhårt och nästa år ska jag upp på scen igen.

Igår åkte jag till Älvsjömässan för att både delta på Tränardagarna som består av 2 dagars inspirerande föreläsningar och workshops för Personliga Tränare. Samt besöka både Fitnessfestivalen och Allt för Hälsa mässan. När jag åkte in i p-garaget så väcktes alla minnena  åter till liv från förra året då jag tävlade på Luciapokalen. Sen när jag såg alla tävlande atleter för detta år komma för inregistrering tändes tävlingsgnistan till max inom mig och jag vill bara tävla nu nu nu! Men jag har en plan och den följer jag slaviskt. Skynda långsamt, det krävs tid, tålamod, engagemang, målmedvetenhet, vilja, planering och en livsstil helt enkelt för att utveckla kroppen.  Jag sa redan förra året att hela 2016 ska vara utan tävling. Jag var tvungen att ge min familj och min kropp det. Nu följer jag min plan och bara gör det jag ska. Men snart är det 2017 och ett nytt tävlingsår. Längtar sååååå mycket!

Nedan bilder på utvecklingen som skedde mellan 2014 och 2015.


På mässan träffade jag så många vänner, kollegor, branschkollegor, bloggkollegor och massa andra härliga människor. Det är något magiskt i luften när dt är så mycket vältränade människor på en samlad yta, det kokar av glädje, energi och power på ett alldeles härligt och inspirerande sätt.

Självklart hängde jag även i Hälsa och Fitness montern, spanade in massa nyheter och smakade på nya produkter i andra montrar m.mPå föreläsningarna lärde jag mig så mycket nytt, hela mitt sätt att tänka träning för mina klienter håller på att förändras. Det finns så mycket att göra, så mycket att lära, så mycket kunskap att hämta. Herregud jag är så taggad på att utveckla både mig själv som PT, mina klienter till den bästa versionen av sig själva och skapa nya samarbeten som hjälper mig och mina klienter i denna riktning. Taggad och motiverad till att fortsätta att expandera PT konsulterna till det bolag som har de bästa och mest inspirerande Personliga Tränare. Mycket på gång nu både i planer och i tankar och jag lovar att det kommer hända massor av skoj nästa år.

Nedan ett axplock av bilder från föreläsningarna.Men kanske detta års höjdpunkt på mässan ändå var att få träffa och prata med ingen mindre än självaste Candice Lewis- Carter (2a på Olympia tidigare i år) Hon har en fysik som är som en dröm, hon är en av mina största förebilder i den här världen. För mig är hon som fotbollens Cristiano Ronaldo. Att då få stå där och prata med henne live och fråga om hur hon äter, tränar och lever sitt liv… Det är som en dröm som går i uppfyllelse. Helt gaaaalet och hon var så supertrevlig och liten i verkligheten ha ha.

2 fantastiska dagar helt klart.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons