Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Idag var mitt sista PT-pass med Jessica, vi har nu tränat ihop 12 gånger under 12 veckor och vilken beundransvärd utveckling som hon har gjort!
Idag skulle jag pusha henne genom ett riktigt hårt benpass, där vi bla hade som ett mål att ta 200kg i benpressen. För 12 veckor sedan startade vi med en vikt på 90 kg. Den har stegrats uppåt för varje vecka och idag satt den där, 2 set x 4 repetioner med 200kg i vikt. Helt själv lyfte hon upp den. MAGISKT! Hon har mer än dubblat sin styrka på så kort tid. Nästan så att jag både spricker av glädje och blir tårögd av hennes oerhörda målmedvetenhet som hon har haft dessa veckor.

Målet var att få Jessica till sitt livs form på 12 veckor. Det slutgiltiga resultatet kommer redovisas på söndag! Men ni som följt med under hela hennes resa vet att det är ett bra resultat som kommer att visas.



Vårt sista pass idag bestod av följande:

Uppvärmning med 3 set djupa knäböj med bara stång. Kan låta enkelt, men ja djupa böj de tar där de ska även utan vikt om du gör tillräckligt många repetioner.

Sen var det dags att börja jobba upp vikterna i benpressen. För varje set Jessica körde så kom styrkan, aggressiviteten, modet att våga pressa lite till och sen pressade hon upp 200 kg, det är helt galet bra som sagt.


Skakig och slut i benen så körde vi vidare med ett helvetiskt set av sumoböj.

6set x 10 repetioner. Vi startade med 30 kg, sen 25 kg och sen bara stång (20kg) tillbaka upp igen med vikterna. Dvs bara stång 10 repetioner, 25 kg i 10 repetioner och till sist 30 kg i 10 repetioner. Alla dessa set görs utan vila. Det blir en minimal vila när jag kan lyfta på och av vikterna. Ett helt galet set som orsakar en otrolig mjölksyra och brutal träningsvärk.


Sen körde vi hacksquat, benspark, lårcurl och utfallssteg direkt efter varandra. När Jessica är på sista rundan utfallssteg så ser jag att hon är inne i en total dimma, hon bara tar stegen och grimaserar som en riktig krigare, dessa steg tar hon av bara ren vilja för kraften är slut för länge sen men hon går även de sista stegen hela vägen in i mål. Hon satte sig då där ner på golvet och frustade samtidigt som hon skrattade hysteriskt åt känslan av att inte kunna ställa sig upp. Hon får ur sig orden “det var det värsta jag gjort, jag kommer dö”

Efter några minuter så har hon samlat kraft och reser sig upp och stapplar i väg på vingliga ben.
Bästa passet och ett riktigt legendariskt pass blev det!  Jag är så stolt över hennes jobb!

Kika in på söndag igen så kommer alla resultat att visas.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons