Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Nyheter

Flytt och Nystart

Jag har nu flyttat min blogg och känner en otroligt stor stolthet och tacksamhet att numer få tillhöra gänget på Hälsa & Fitness!

Jag ser verkligen fram emot att ta mitt bloggande till en högre nivå. Jag ska bjuda på mer träningspass, träningspepp, recept och annat smått och gott om mitt vardagliga liv. Jag hoppas att ni ska finna inspiration och glädje av att läsa min blogg. Jag tar gärna emot feedback och frågor på sådant som rör kost och träning, jag svarar på alla kommentarer så ställ gärna era frågor till mig 🙂

Det är en hel del spännande saker som kommer att ske i mitt liv här framöver som ni självklart kommer att få ta del av.

 

Jag kan börja berätta att jag har jobbat tillsammans med Linda på PTkonsulterna.se i 1 1/2 år, och hon har blivit en av mina absolut närmaste vänner. Linda startade PT konsulterna för 12 år sedan. Vi är extremt lika som personer, vi tänker på samma sätt, vi jobbar på samma sätt, vi värderar samma saker och vi har samma tänk vad gäller träning och hälsa rent generellt. Vi har bla haft vår 1a träningsresa tidigare i våras till Spanien, ENERGIRESA som var en magisk resa och verkligen en toppenresa på alla sätt. Vi har skapat vilda fantasier och planer på hur vi ska utveckla bolaget i framtiden och planerat hur vi ska sätta samman våra bolag www.ptkonsulterna.se och www.strongliving.se till ett och samma. Vi hade som sagt fantastiska planer och visioner. Men Linda har i 1 år pendlat fram och tillbaka till Spanien då hennes familj är bosatt där sedan 2 år. Nu har hon kommit till insikt att hon också faktiskt bor i Spanien och kommer endast att vara begränsat med tid framöver i Sverige. Så jag har nu tagit över PT konsulterna helt själv. Så nu sitter jag här med ett bolag och 2 st siter som jag ska få att lira ihop.

Det har varit en liten svacka och depression för mig att “lämnas” ensam med detta jätte företag. Det är en skatt att förvalta. Men jag kommer att jobba vidare på det sätt som jag och Linda hade tänkt oss och jag har en tuff jobbperiod framför mig men med så mycket utveckling. Jag är nu på banan igen och sprudlar av energi och glädje igen som jag oftast gör.

Å Linda är fortfarande kvar och delaktig i PT konsulterna, men det är jag som driver bolaget, det är jag som är chef helt enkelt. Entreprenör, CEO, VD, COO, CFO, Head of Operation, ja alla mäktiga titlar man kan tänka sig, men jag titulerar mig ändå som Personlig Tränare och hälsocoach då det är det jag är och det är jag förbaskat stolt över. Självklart är jag mamma till Charlie och Melvin också, alltid mamma som är det finaste man kan vara.

Så nu kör vi både flytt av bloggen samt nystart av företaget. Hoppas att ni alla både trogna och nya läsare ska finna glädje i att ta del av mitt liv som mamma, fru, personlig tränare, atlet och entreprenör.

Jag är super peppad på detta och ser ett magiskt 2017 komma!

millecharlie

 

Annons

4 kommentarer

  1. Grattis Mille! ??
    Önskar dig all lycka och att du har massa kul på vägen ?☀️?
    Roligt att följa dig! Kram Linda

Lämna en kommentar

Annons
Annons