Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
FormkollOkategoriseradePT jobbetTräning

Toppformen V6 av 12 (bildjämförelse)

Vecka 6 av 12 har precis passerat och vi är nu inne på v7 i Jessicas toppforms träning.Allt går enligt plan och här är de första bilderna som ni kan se själva att det händer grejer med Jessicas form.

Bilderna till vänster är från 7/9 och bilderna till höger är från 12/10 dvs exakt 6 veckor emmellan.

Kolla skillnaden på hållningen, midjan, ansiktet, rumpan. Det är nu det roliga i denna resan börjar. När man väl ser resultat och allt slit börjar visa sig och inte bara kännas så blir man ännu mer taggad.

Makalöst resultat, och hon gör ett fantastiskt jobb. Som jag nämnt tidigare så är inte målet att bli trådsmal utan att forma om kroppen och få bort fett och få fram synligare muskelkonturer. Jessica är normalviktig från start.

Hennes fett % har gått från 29 till numer 26%. (Målet är under 23%)

Hon har ökat 2 % i muskelmassa.

Minskat ett snäpp i det viscerala fettet, dvs det fett som är invärtes runt organen. Vilket är makalöst bra!

Hon har minskat sitt låromfång med -4 cm, midjan med -5 cm.

Mitt mål från början med Jessica har varit att få henne att hitta känslan av att träna hårt, att få henne att ta sig utanför hennes comfortzone för att där växa både mentalt och muskulärt.

Det är en sak att hamna och befinna sig där när man tränar med sin PT, men jag tränar allltid upp mina klienter till att de själva ska kunna träna här på den nivån själva. Mest handlar det om det mentala, att våga ge sig hän, att inte fega ur när kroppen tycker att det räcker utan att våga ta ut sig. Du måste vara helt närvarande mentalt i tanken i känslan i kroppen och känna hur kroppen och musklerna jobbar. För det är först där det händer, det är där resultaten kommer. Att bara gå till gymmet och lyfta lite vikter är tyvär så som de flesta tränar och då kommer resultaten aldrig att komma och det kommer bli tråkigt i längden.

Men att gå till gymmet och kunna släppa alla tankar om skvaller, stress, bekymmer, onda människor, jobbiga saker, tråkiga händelser m.m och istället bara vara här och nu, att känna i kroppen hur den jobbar, att känna hur pulsen ökar, att fokusera all energi på att bara få upp vikten och bara vara här och nu. Det är när man uppnår detta tillstånd som man fastnar i träningen. Sen behöver inte detta betyda att det funkar för alla, men om man ändå är på gymmet varför inte se till så att man ger sitt allt?


Sträva alltid efter att vara HÄR just NU speciellt i gymmet.

Den här veckan har Jessica följande träningsschema:

Måndag: Kardio +  Axlar/Armar/Core

Tisdag: Kardio (intervaller)

Onsdag: Kardio + Ben/Rumpa

Torsdag: Kardio + Rygg/Bröst med mig på Delta Gym

Fredag: Kardio +  Axlar/Armar/Core

Lördag: Vilodag

Söndag: Kardio + Ben/Rumpa

Läs här på Jessicas blogg hennes egna ord om hur hon växer mentalt och hur hon lär sig mer och mer om hur härligt det är med målinriktad träning. Det ger MENTAL TUFFHET!!!

Eftersom det har gått så bra hittills för Jessica så har jag sagt att om hon nu denna vecka väger in under 23% i fett% så kommer hon att få tillåtelse att fylla på med en 3 rätters middag till helgen. Så vi får se vad vågen visar på torsdag 😊

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons