Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

I ett flow just nu (direkt efter en mindre teknik depression)

Älskar att vara i flowet! Ni vet där saker går från klarhet till klarhet och allt bara ordnar upp sig. Sen bara sker det massa bra positiva saker, Å träningen går som tåget.

Herreguu vet inte vart jag ska börja, det är så mycket positivt som händer just nu.

Jobbmässigt: Nya spännande samarbeten, nya avtal, nya kunder, nya partners, kunder som gör fantastiska resultat, glada och nöjda kunder. Företaget växer och utvecklas och jag återkommer inom kort med vad som sker, men bra grejer.

Träningsmässigt: Följer ett kost och träningsschema sen 6 veckor tillbaka. Min kropp är seg och svår att anpassa sig, men träningen går förbannat bra nu. Bra styrka, bra kontakt, bra känsla och vikterna ökar. Känslan i kroppen= Hårdare, starkare, mer muskler. Viktmässigt har jag gått ned -3 kg på 6 veckor. Heja mig!

Här nedan är filmer där jag drar 32 kg i Hantelrodd med bra teknik och bra kontakt.

Jag lyfter även 2 x 20 kgs hantlar i liggande hantelpress, fantastiskt att lyfta bra med tunga vikter och bra kontakt. Värsta endorfinruset befinner jag mig i konstant nu ha ha!


 Familjemässigt: Jobb, Jobb, Jobb ja mkt jobb är det när vi båda föräldrar driver och utvecklar våra egna företag. Jockes företag växer enormt mycket nu och han är så grym.

Det är superhärligt och mysigt att vi hjälper varandra och rådger varandra i företagsdrivandet.

Melvin presterar fantastiskt bra i fotbollen och skolan går bra. Charlie mår alltid bra.

Hemmässigt: Totalt kaos och vi har lidit av en teknik depression. Dator, mobil, bil, diskmaskin, tvättmaskin har eller är trasigt. Förjävligt på alla sätt och vis men ändå det är bara att lösa situationen och fokusera på de bra sakerna. På onsdag kommer service tekniker och lagar disk och tvättmaskin. Ett x antal tusenlappar är nu borta men dator, mobil och bil är åter fungerande.


Allt detta gick sönder inom 14 dagar och jag undrade vad jag gjort för ont för att få alla dessa bekymmer samtidigt. Tanken på att gå in i en djup depression slog mig. Men så kom jag på att det skulle vara sjukt tråkigt att ligga utslagen i soffan och titta på TV program som “Hem till gården”, “Hollywoodfruarna”, “Loveboat” (kanske inte går längre men kommer inte på något annat program som kan gå dagtid) 

Så jag ryckte upp mig och såg till att lösa allt bara. Finns liksom ingen vits i att slösa energi på sånt som jag ändå inte kan göra annat än att spendera massa x antal tusenlappar på att anlita reparatörer till så att vi kan få allt helt.  Visst det var vår weekend till Rom eller en vecka till Mabella som vips bara försvann.

Men lättnaden av att jag löst situationen utan att bli djupt deprimerad är större än tanken på den där weekendresa till Rom vi kunde haft. Vill ju hellre kunna leva här och nu och sköta mitt jobb än inte liksom. Så det är bara att gilla läget och vara glad för det som fungerar istället.

Å det är precis detta som är magiskt att efter regn kommer alltid solsken. Så det är efter denna mikro teknik depression som alla bra saker bara fortsätter att komma. Himla massa bra saker som jag ska återkomma till snart.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons