Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Mental TräningOkategoriseradePT jobbetTräning

Yogaevent hos Hästens Sängar (samt Rabattkod Björn Borg)

I torsdags så var jag på ett fantastiskt lyxigt och härligt Yogaevent hos Hästens butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Eventet var ordnat av Hästens, Björn Borg Juica och Altromodo yogastudio.

Hästens sängar var initiativtagare och de säger att återhämtning g är viktigt för en bra hälsa och att sova bra i en säng med enbart naturliga material är viktigt för bra hälsa.

Vilket jag verkligen kan hålla med om. Vi har faktiskt en Hästens säng hemma och det är den bästa investering vi har gjort. Det är alltid rätt temperatur i sängen aldrig vare sig för varmt eller för kallt. Underbart skön är den.

Vi var 20 st utvalda bloggare som blev inbjudna till Hästens butiken för att testa Björn Borgs nya träningskollektion under ett yogapass.

Själva yogapasset var superhärligt och jag kan erkänna att yoga inte är min grej, men den här yogan var superhärlig. Jenni Liljefors som var vår instruktör ledd passet med en sån inlevelse och hon berättade varför man stod i vissa positioner och vad de gjorde med kroppen. Sånt gillar jag, att veta varför man gör vissa saker. Hon som person var ju bara förälskelse på en gång. Jag blev hooked och kommer att gå till henne för att genomföra ett riktigt yogapass och förhoppningsvis har jag nu kanske äntligen fått igång även yoga i mitt liv. (Fortsättning följer inom kort)

Efter yogan så bjöds vi på härliga färska juicer från Juica.

Träningskollektinen från Björn Borg är assnygg och superskön. Stl är något stora. De driver just nu en stor kampanj och du har säkert sett reklam för den “Dont run in cotton”

Jag har även fått en rabattkod att dela med mig av till alla mina läsare som ger er hela 15% rabatt på hela köpet hos www.bjornborg.com till och med 20 oktober så in och shoppa loss.

Rabattkod: ESYR15

Kika in kollektionen här 












Fick med mig ett par supermysiga tofflor från Hästens hem som jag praktiskt taget bor i. Min man är avundsjuk och ska faktiskt in till butiken för att köpa sig ett eget par. Å vet du? De har ett sovspa där, så passa på att gå in och prova deras sängar och få råd om ditt framtida sängköp. Gå förbi dem, en butik att drömma sig bort i. Hästens butiken på Birger Jarlsgatan.

En riktigt bra torsdagskväll som gav mig mycket inspiration och energi

TACK för ett superhärligt lyxigt event!

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons