Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Har precis suttit och fördjupat mig i en kunds analysrapport av kundens hårmineralanalys. Det är så himla fascinerade varje gång jag går igenom dessa rapporter. Att man kan få fram så otroligt mycket information om en människa via 15 mg hår.


Här är några ex på vad jag fick fram i denna analys:

-Natrium, järn och saltsyrabrist. (Vilket orsakar en hel del problem med magen och matsmältningen) troligtvis problem med uppsväldhet, trött, hudproblem, koncentrationssvårigheter, hjärndimma.

-Långsam ämnesomsättning och skall därför vara försiktig med snabba kolhydrater och socker då det är extra svårt att förbränna.

-Stel och spänd i kroppen.

-Nedsatt funktion i sköldkörteln samt ökad aktivitet i binjurarna gör att kroppen går på högvarv, svårt att få ro, trött och hängig, svårt att ta beslut.

-På grund av vissa obalanser mellan näringsämnena så har kunden svårt att visa känslor, lätt till gråt, svårt att uttrycka sig och leva fullt ut, håller lätt en mur uppe framför sig.


Sen har kunden en förgiftning av kvicksilver och det visar sig att det finns en del amalgam lagningar i tänderna som troligtvis orsakar detta. Å för högt värde av kvicksilver vill man absolut inte ha.

Vi har en del att börja jobba på här både vad gäller kosttillskott och tankar men framförallt i valen av livsmedel som skall ätas och användas. Men kunden är taggad och en ny analys kommer att görs om 6 månader, efter att en omläggning av kosten har gjorts.


Om du vill läsa mer om varför du ska göra en hårmineralanalys så hittar du mer info på min sida här: http://strongliving.se/harmineralanalys/

Hårmineralanalys rekommenderas till dig som:
-Planerar graviditet eller är gravid

-Idrottar på hög nivå

-Är utbränd eller “vidbränd” (vissa mineraler förbrukas mer vid stress)

-Arbetar med tungmetaller eller i industri.

-Har egen brunn

-Har dyslexi

-Har kramper

-Har dialys (särskilt molybdennivån är intressant)

-Har ADHD eller ADD där mineralobalansen är ett av fler områden man tittar på.

-Har Autism

-Har östrogenöverskott ev. med sjukdom kopplad till detta

-Är deprimerad (särskilt koppar/zink-balansen är intressant)

-Eller så kan det vara så att du “bara” är lite “trött och sliten” och vill göra en enkel hälsoundersökning för att få lite mer livskvalité, vilket gör en hårmineralanalys till en utmärkt “genväg” för att snabbt och enkelt få visshet om din kropps situation.

I vårt allt mer jäktade och näringsfattiga samhälle har många näringsobalanser – vilket kan yttra sig i utbrändhet, trötthet, hyperaktivitet, magproblem (allergier, inflammationer som ett brev på posten av en uppochnervänd mage), men också hudproblem, hormonella problem och till och med barnlöshet. Genom en kost- och livsstilsförändring kan man rätta till näringsobalanser och på det viset tillföra de verktyg och material som kroppen behöver för att dess naturliga funktioner ska kunna fungera.

Mer info om hur detta går till hittar du här: http://strongliving.se/harmineralanalys/

Boka tid här via Boka Direkt

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons