Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Söndag= vilodag!

Men om man har alldeles för mycket energi i kroppen och är en rastlös själ så är suget efter träning så makalöst stort så då blir det ännu mera träning. Vill förtydliga här att jag är noga med att lyssna på kroppen och vet att kroppen behöver återhämtning. Men jag vill inte vila bara för att vila och lusten och energi till träning finns. 

Så i söndags tog jag med min dotter Charlie till min favoritplats nere vid havet och bryggan. Passande nog finns en brutal trappa som är hysteriskt brant och har 154 trappsteg. Jag brukar springa trappintervaller just här.


Denna plats ger mig så mycket lugn och jag går ofta hit, det är min favoritplats på alla sätt helt enkelt. Platsen är 2,5 km hemifrån, ett perfekt avstånd. Att vara här med min dotter och träna ger helt obeskrivligt mycket energi, det är magiskt!Här är träningspasset som jag gjorde:

-3x trappintervaller i följd, vila och mys med Charlie därefter.

-3x 30 s av BoxJump, Burpees, Gående planka i sidled, vila och mys med Charlie därefter.

-3x 30s av  Hoppreps hopp, Bulgarian Split, Snabba fötter på bänk, vila och mys med Charlie därefter.

Total tid 20 min.Direkt efter träningen så var det dags att åka iväg med Melvin på fotboll. Melvins lag Ingarö leder sin serie i Division 2 och de mötte det lag som ligger 3a i serien.

Oerhört spännande match och det går snabbt, det svärs, det tacklas, skriks och smäller ordentligt när 15 åriga killar spelar match. Matchen slutade 3-3 och Melvin gjorde ett av målen. Ni förstår inte vilken stolthet det är att se sin som göra mål i en tuff match, eller ja det är alltid en stolthet när ens barn presterar men ibland blir man extra stolt. Just i denna match, detta mål blev jag så oerhört stolt, tror till och med att jag växte med en cm så att jag nu kanske har blivit 155,5 cm lång.


Efter matchen mötte vi upp Jocke och åtven familjemiddag tillsammans på Urnan Deli.

Alltid när vi äter på Urban Deli så blir det Ostron och Råbiff. Underbart när vi får till måltider tillsammans. Det är inte många timmar per vecka som vi är tillsammans hela familjen. 

Ha ha Charlie gillade inte ostronen, hon tyckte att vi var galna som åt det där.

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons