Mille
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
TräningUncategorized

Bootcamp – Utomhusträning

 

 

Jag tränar 3 grupper per vecka i s.k bootcamp träning. Det är träning utomhus där man tränar med egna kroppen som redskap, men även med gummiband, kettlebells, vikter och andra små enklare redskap.

Jag driver mitt egna koncept som jag kallar STRONGLIVING FITNESS och där man tränar 3 dagar per vecka under 6 veckor. Jag trappar upp träningen vecka för vecka och ser till att alla deltagare blir starkare, snabbare, smidigare och mer explosiv.

Det är fantastiskt att följa en grupp människor som utvecklas varje vecka. Att se dem bryta sina barriärer och träna utanför sin comfortzon älskar jag. Det är just det om ger resultat, att våga träna utanför sin comfortzon. Man blir smutsig, blöt, man kramas, man utmanas, att våga peppa varandra, att vaga ta i, att våga utmana sig till att orka lite till. Sen att känna av att man utvecklas, att man orkade m.m det ger en sådan kick och jag vet att deltagarna vågar pusha sig själva ännu hårdare vecka för vecka.

Jag har olika teman för varje träningspass som ex cardio, ben med hopp, core fokus, parövningar eller ibland är det även kampsorts fokus. En salig blandning av övningar men typiska övningar är armhävningar, burpees, knäböj, björngång, grodhopp, utfallshop m.m

Jag är noga till att se varje individs egen förmåga och jag tvingar ingen till att genomföra något som inte känns bra eller en övning som man inte vill.

Nu denna vecka så är det avslutning på alla dessa grupper och det blir en tomhet när de är över. Man kommer varandra så extremt nära och det är en grymt härlig gemenskap som bildas.

Nu blir det sommaruppehåll ett par veckor men sen drar vi igång igen 6 veckor med start 29 augusti och då kommer jag att finnas på ännu fler platser. Roligt när konceptet växer, mer info kommer komma både här och på hemsidan .

Gruppträning
Gänget gör sig redo för backintervaller
IMG_4019
Crawl
IMG_4075
Armhävningar nivå 2
IMG_4116
Lite Jabb
IMG_4129
Brottning
IMG_4157
Bootcamp sit-up
IMG_4656
Cirkelträning
IMG_4701
Dips vid utegymmet
IMG_4748
Dragkamp
IMG_4769
Glädjehopp
IMG_4870
Upphopp på stranden
IMG_4944
Gummibandsspring suger ordentligt i benen
IMG_4948
Kettlebell svingar

 

Annons

Lämna en kommentar

Annons
Annons